Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, από την φωτιά που είχε ξεσπάσει το μεσημέρι της Παρασκευής, σε κατοικημένη περιοχής, της περιοχής της Μακεδονίτισσας, στη Λευκωσία.
Έντρομοι οι κάτοικοι, προσέτρεξαν με νερό από τα σπίτια τους σώσουν τις περιουσίες από τις φλόγες, την ώρα που οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύονταν συνεχώς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Ανάστατοι οι κάτοικοι στη Μακεδονίτισσα-Τρέχουν να συμβάλουν στο έργο πυρόσβεσης
+18

+18

+18

+18

+18

+18

+18

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα αργότερα και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν μέλη της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα, ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών και μία φορητή πυροσβεστική μονάδα του Ταμείου Θήρας. Επίσης εργάστηκαν, ένα πυροσβεστικό όχημα από Μητρόπολη Ταμασού και δύο Φορητές Πυροσβεστική Μονάδες από Επαρχιακή Διοίκηση.
+18

+18

+18

+18

+18

+18

Η φωτιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 10 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σπαρτά. Σοβαρές ζημιές υπέστη εμπορευματοκιβώτιο το οποίο χρησιμοποιείτο ως αποθήκη.
Τα αίτια θα διερευνηθούν στη συνέχεια.
+18

Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του REPORTER:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: