Διέρρηξε δύο σπίτια, έκλεψε αυτοκίνητο και προκάλεσε τροχαίο

Άνδρας ηλικίας 45 ετών, φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας κατηγορίες που αφορούν διαρρήξεις και κλοπές από δύο κατοικίες στη τουριστική περιοχή της Ορόκλινης, κλοπής αυτοκινήτου στην Πέγεια, παράνομη κατοχή περιουσίας, εγκατάλειψη σκηνής τροχαίας σύγκρουσης και άλλα τροχαία αδικήματα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «ο 45χρονος παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη 19 Μάϊου, ενώπιον του Δικαστηρίου όπου και φέρεται να παραδέχθηκε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται».

Το Δικαστήριο, πρόσθεσε, «διέταξε όπως ο 45χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 25 Μαΐου, ημερομηνία που έχει οριστεί για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής».

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης «στις 10 Μαΐου, πολίτης αναγνώρισε τον 45χρονο από φωτογραφία του που είχε δοθεί στην δημοσιότητα και ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί σε περιοχή της Λάρνακας. Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη».

Ο κ. Χατζηγιασεμή πρόσθεσε ότι «ο ύποπτος φέρεται στις 7 Μαΐου, να οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στη Λάρνακα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο όχημα και ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε ο ύποπτος, είχε κλαπεί στις 5 Μαΐου, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή στην Πάφο».

Η Αστυνομία εντόπισε «μέσα στο αυτοκίνητο διάφορα οικοδομικά εργαλεία, μερικά από τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι ανήκουν στον ιδιοκτήτη του οχήματος, ενώ για τα υπόλοιπα εργαλεία διεξάγονται έρευνες για να διαφανεί κατά πόσον αποτελούν προϊόν κλοπής, αφού ομοιάζουν με εργαλεία που κλάπηκαν από οικία στη Λάρνακα, μετά από διάρρηξη της κατοικίας».

Σημείωσε ακόμα πως «ο 45χρονος οδηγήθηκε στις 11 του μήνα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες. Σήμερα ο ύποπτος οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου όπου και φέρεται να παραδέχθηκε τα αδικήματα που διέπραξε ενώ το Σώμα του επέδωσε κατηγορητήρια για τα αδικήματα που διέπραξε στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου».

Την υπόθεση διερευνα ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη