Αγνόησε το σήμα Αστυνομικών και τον καταδίωξαν-Εντοπίστηκε θετικός σε νάρκοτεστ

Νεαρός ηλικίας 19 ετών από την επαρχία Λάρνακας συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διάπραξη σωρείας τροχαίων αδικημάτων στην Αγία Νάπα, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου στα πλαίσια ελέγχου τροχαίας  που διενεργούσαν στο Παραλίμνι διαπίστωσαν όχημα να κινείται χωρίς να φέρει  πινακίδες εγγραφής στο πίσω μέρος του και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη του οχήματος».

Πρόσθεσε ότι «κατά την διάρκεια της καταδίωξης τα μέλη της Τροχαίας έθεσαν σε λειτουργία τις σειρήνες και τους φάρους του περιπολικού οχήματος ενώ κάλεσαν και πάλι τον οδηγό να σταματήσει. Ο οδηγός συνέχισε να οδηγεί επικίνδυνα και αλόγιστα, προβαίνοντας  σε σωρεία τροχαίων αδικημάτων, εισερχόμενος στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και εισερχόμενος σε μονόδρομους θέτοντας σε κίνδυνο πεζούς και άλλους διερχόμενους οδηγούς».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι την Αγία Νάπα όπου έγινε κατορθωτό να ανακοπεί το όχημα και να ακινητοποιηθεί στο ύψος του κυκλικού κόμβου της λεωφόρου Μακαρίου. Από έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν νεαρός ηλικίας 19 ετών από την επαρχία Λάρνακας και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του».

Σημείωσε ακόμα ότι "ο νεαρός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ και εντοπίστηκε θετικός σε κάνναβη και κοκαΐνη".

Την υπόθεση διερευνούν το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ