Πέμπτη 18 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Κρατήθηκε για νοσηλεία ένας από τα επεισόδια στο Πουρνάρα-Έρευνες για συλλήψεις

  08/05/2022 09:29
Κρατήθηκε για νοσηλεία ένας από τα επεισόδια στο Πουρνάρα-Έρευνες για συλλήψεις

Κρατήθηκε για νοσηλεία ένας από τα επεισόδια στο Πουρνάρα-Έρευνες για συλλήψεις

  08/05/2022 09:29

Για νοσηλεία κρατήθηκε ένας από τους τραυματίες των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, στην Κοκκινοτριμιθιά, το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ οι υπόλοιποι έλαβαν εξιτήριο, την ίδια ώρα που δεν έχει ακόμη προκύψει οποιαδήποτε άλλη σύλληψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Είκοσι τραυματίες και σύλληψη από τα επεισόδια στο Πουρνάρα-Μάχες και δακρυγόνα

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έλαβε η Αστυνομία, ο συνολικός αριθμός των τραυματιών ήταν 18, εκ των οποίων οι δεκαεπτά έτυχαν περίθαλψης και απολύθηκαν, ενώ για έναν κρίθηκε σκόπιμο να κρατηθεί για περαιτέρω νοσηλεία, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό όσων εμπλέκονται στα επεισόδια, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύψει μαρτυρία για οποιοδήποτε πρόσωπο, πέραν του ενός που είχε συλληφθεί χθες.

Πρόκειται για αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μεγάλος αριθμός τσιγάρων με προέλευση τα κατεχόμενα, καθώς και δυόμιση χιλιάδες ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ προσώπων ασιατικής και αφρικανικής καταγωγής καταστάληκαν μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας και σταδιακά αποκαταστάθηκε η τάξη στο Πουρνάρα.

Οι συμπλοκές, όπως φαίνεται ήταν άγριες και εκτεταμένες, με την Αστυνομία να αναγκάζεται να κάνει χρήση δακρυγόνων για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Σημειώνεται ότι επεισόδια είχαν σημειωθεί και το πρωί του Σαββάτου στο Πουρνάρα, καθώς προηγήθηκε άλλος καβγάς, με αποτέλεσμα να τεθούν σε κινητοποίηση οι Αρχές. Τα επεισόδια σταμάτησαν με την παρέμβαση των αστυνομικών και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας