Τετάρτη 6 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απέβαλε 81 συσκευασίες με ναρκωτικά ο 19χρονος-Ψάχνει το δρομολόγιό του η ΥΚΑΝ

  30/04/2022 12:22
Απέβαλε 81 συσκευασίες με ναρκωτικά ο 19χρονος-Ψάχνει το δρομολόγιό του η ΥΚΑΝ

Απέβαλε 81 συσκευασίες με ναρκωτικά ο 19χρονος-Ψάχνει το δρομολόγιό του η ΥΚΑΝ

  30/04/2022 12:22

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε το Σάββατο διάταγμα κράτησης 8 ημερών εναντίον νεαρού ηλικίας 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Διοικητής της ΥΚΑΝ Μιχάλης Κατσουνωτός «η διαδικασία της προσωποκράτησης του 19χρονου, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατείται φρουρούμενος. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης 8 ημερών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 19χρονος που κατάπιε ναρκωτικά για να εισέλθει στην Κύπρο

Πρόσθεσε ότι «ο νεαρός έχει μέχρι στιγμής αποβάλει 81 συνολικά συσκευασίες που εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να περιέχουν κοκαΐνη. Ο 19χρονος θα παραμείνει φρουρούμενος στο Νοσοκομείο μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που να μας επιβεβαιώνουν ότι έχει καθαρίσει εντελώς ο οργανισμός του από τα ξένα αντικείμενα»

Ο κ. Κατσουνωτός είπε ακόμα ότι «οι εξετάσεις της ΥΚΑΝ συνεχίζονται σε σχέση με το δρομολόγιο που έκανε ο νεαρός και τους παραλήπτες των ναρκωτικών στην Κύπρο».

Υπενθυμίζεται ότι «στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών που εισάγονται στη Δημοκρατία, το βράδυ της Πέμπτης 28 Απριλίου, διενεργήθηκε έγινε έλεγχος σε νεαρό ηλικίας 19 ετών, ο οποίος έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από ευρωπαϊκή χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατάπιε ναρκωτικά για να περάσει τον έλεγχο στο αεροδρόμιο και κατέληξε στο νοσοκομείο

Ο 19χρονος «με γραπτή συγκατάθεσή του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και διαπιστώθηκε, ότι εντός του σώματός του, υπήρχαν ξένα αντικείμενα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Νοσοκομείο, ο 19χρονος απέβαλε αριθμό σκευασμάτων τα οποία εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να περιείχαν κοκαΐνη».

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας