Πέμπτη 11 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες σε 53χρονο επιχειρηματία στη Βουλγαρία-Ζήτησε έκδοση του στην Κύπρο

  27/04/2022 08:09
Χειροπέδες σε 53χρονο επιχειρηματία στη Βουλγαρία-Ζήτησε έκδοση του στην Κύπρο

Χειροπέδες σε 53χρονο επιχειρηματία στη Βουλγαρία-Ζήτησε έκδοση του στην Κύπρο

  27/04/2022 08:09

Χειροπέδες σε Ελληνοκύπριο επιχειρηματία, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, πέρασε η βουλγαρική Αστυνομία, στη Φιλιππούπολη.

Πρόκειται για 53χρονο από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου η κυπριακή Αστυνομία διερευνά συνολικά τέσσερις υποθέσεις, για φυγοδικία, απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις και πλαστογραφία, που διαπράχθηκαν μεταξύ 2011 με 2021.

Σύμφωνα με μέσα από τη Βουλγαρία, ο 53χρονος, ζει για αρκετά χρόνια στη Φιλιππούπολη και κατέστη δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί περί τα μέσα Απριλίου, από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθως, ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του. Ο ύποπτος, αιτήθηκε να παραδοθεί στις Αρχές της Κύπρου, αίτημα για το οποίο καλείται να αποφασίσει το Δικαστήριο στη Φιλιππούπολη.

Πέραν του αιτήματος για παράδοση στην Κύπρο, ο 53χρονος ζήτησε εξάλλου να αφεθεί ελεύθερος για να τακτοποιήσει επιχειρηματικές υποθέσεις που έχει, αλλά και να φροντίσει τα τέσσερα παιδιά του, αίτημα που δεν έκανε δεκτό το Δικαστήριο.

Όπως αναφέρει το βουλγαρικό μέσο ενημέρωσης trafficnews, ο 53χρονοςδιαθέτει έναν από τους πιο πολυτελείς στόλους της Φιλιππούπολης. Στα γκαράζ του, στο σπίτι του στην Μπελαστίτσα βρίσκονται τα πιο ακριβά μοντέλα της Porsche, της Ferrari, της Bentley, της McLaren Mercedes.

«Ο Κύπριος κινείται πάντα με φρουρούς. Πριν λίγα χρόνια τέλεσε τον χλιδάτο γάμο του στο Novotel, στον οποίο παρευρέθηκαν μερικοί από τους πλουσιότερους άνδρες της Κύπρου», σημειώνει η εφημερίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας