Χειροπέδες σε 53χρονο επιχειρηματία στη Βουλγαρία-Ζήτησε έκδοση του στην Κύπρο

Χειροπέδες σε Ελληνοκύπριο επιχειρηματία, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, πέρασε η βουλγαρική Αστυνομία, στη Φιλιππούπολη.

Πρόκειται για 53χρονο από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου η κυπριακή Αστυνομία διερευνά συνολικά τέσσερις υποθέσεις, για φυγοδικία, απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις και πλαστογραφία, που διαπράχθηκαν μεταξύ 2011 με 2021.

Σύμφωνα με μέσα από τη Βουλγαρία, ο 53χρονος, ζει για αρκετά χρόνια στη Φιλιππούπολη και κατέστη δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί περί τα μέσα Απριλίου, από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθως, ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του. Ο ύποπτος, αιτήθηκε να παραδοθεί στις Αρχές της Κύπρου, αίτημα για το οποίο καλείται να αποφασίσει το Δικαστήριο στη Φιλιππούπολη.

Πέραν του αιτήματος για παράδοση στην Κύπρο, ο 53χρονος ζήτησε εξάλλου να αφεθεί ελεύθερος για να τακτοποιήσει επιχειρηματικές υποθέσεις που έχει, αλλά και να φροντίσει τα τέσσερα παιδιά του, αίτημα που δεν έκανε δεκτό το Δικαστήριο.

Όπως αναφέρει το βουλγαρικό μέσο ενημέρωσης trafficnews, ο 53χρονοςδιαθέτει έναν από τους πιο πολυτελείς στόλους της Φιλιππούπολης. Στα γκαράζ του, στο σπίτι του στην Μπελαστίτσα βρίσκονται τα πιο ακριβά μοντέλα της Porsche, της Ferrari, της Bentley, της McLaren Mercedes.

«Ο Κύπριος κινείται πάντα με φρουρούς. Πριν λίγα χρόνια τέλεσε τον χλιδάτο γάμο του στο Novotel, στον οποίο παρευρέθηκαν μερικοί από τους πλουσιότερους άνδρες της Κύπρου», σημειώνει η εφημερίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Τα τουρκολιβυκά παιχνίδια και τα... deals Ερντογάν-Ντμπεϊμπά
Πυροδοτεί το κλίμα παραμονή της μαύρης επετείου ο Τατάρ-«Ο πραγματικός κατακτητής της Κύπρου η Ελλάδα»
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες