Μυστήριο με την απόπειρα απαγωγής-Κάλεσε μηχανικό, τον χτύπησε και προσπάθησε να τον δέσει

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση απόπειρας απαγωγής και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, σε βάρος Ελληνοκύπριου μηχανικού, για την οποία καταζητείται από το απόγευμα της Κυριακής ο 24χρονος Ashish Ashish, από την Ινδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταζητεί 24χρονο για απαγωγή η Αστυνομία (pic)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 13 Απριλίου, ο Ελληνοκύπριος μηχανικός έλαβε κλήση από άγνωστό του πρόσωπο, το οποίο του ζήτησε να μεταβεί σε συγκεκριμένο σημείο για να δει τη μοτοσικλέτα του, που είχε υποστεί κάποια βλάβη. Ο παραπονούμενος μετέβη αμέσως στο χώρο, όπου συνάντησε τον 24χρονο και από την επιθεώρηση στη μοτοσικλέτα διαπίστωσε ότι έλειπε το καλώδιο της μπαταρίας.

Εκείνη τη στιγμή μετέβη στο σημείο δεύτερο πρόσωπο, το οποίο μαζί με τον 24χρονο επιτέθηκαν στον Ε/κ, χτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματός του, όπως ανέφερε το θύμα στην Αστυνομία. Μάλιστα σε κάποια στιγμή αποπειράθηκαν να τον δέσουν και να τον βάλουν σε όχημα, ωστόσο εκείνος άρχισε να φωνάζει και να αντιστέκεται.

Τότε, στο σημείο μετέβησαν περαστικοί, με τον καταζητούμενο και το άλλο πρόσωπο να τρέπονται σε φυγή. Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη, ενώ μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και διενήργησαν έρευνες.

Μέσω πληροφοριών, η Αστυνομία ταυτοποίησε τον ένα από τους δύο δράστες και τον καταζητεί για τα αδικήματα συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, απόπειρας αρπαγής ή απαγωγής ή στέρηση της ελευθερίας με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. 

Πάντως, από τις μέχρι τώρα έρευνες των Αρχών δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του υπόπτου, ενώ γίνονται έρευνες για ταυτοποίηση και του δεύτερου προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

LIVE: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος μέσω της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί για την παράδοση μέσω ξηράς
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)
Μονόδρομος το Συνταγματικό κατά πλειοψηφία-Ξανά στο προσκήνιο και ο διαχωρισμός εξουσιών του Εισαγγελέα
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»