Ξανά ενώπιον του δικαστηρίου ο 74χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου με σκοπό την  έναρξη της διαδικασίας, προσάγεται σήμερα ο 74χρονος που κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του στην περιοχή της Τρεμιθούσας .

Η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο για την υπόθεση του 74χρονου που κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του,  ήταν προγραμματισμένη για τις 10.2.22 ωστόσο η διαδικασία αναβλήθηκε για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 18.4.22.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θέλει να κατηγορηθεί για υποβοηθούμενη αυτοκτονία ο 74χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως ο 74χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας.

Ο 74χρονος  στις 31.12.21 παραπέμφθηκε σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου. Ο ύποπτος  και καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος είχε πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα όπου νοσηλεύονταν.

Εξάλλου σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη  Νικολάου, αυτός  «ομολόγησε τη διάπραξη του φόνου σε βάρος της 75χρονης συζύγου του αποφράσσοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της», επειδή, όπως ανέφερε, αυτή ήταν άρρωστη με (αναφέρεται ασθένεια) και δεν μπορούσε να την βλέπει να υποφέρει.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (18/12) η Αστυνομία ενημερώθηκε από την Interpol, ότι συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλοδαπός που διαμένει στην Πάφο απέστειλε μήνυμα σε συγγενικό του πρόσωπο στο εξωτερικό, ότι είχε σκοτώσει την σύζυγό του και πως ο ίδιος θα έθετε τέρμα στη ζωή του. Να σημειωθεί πως πρόκειται για ζεύγος από την Βρετανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναβλήθηκε η δίκη του 74χρονου που έπνιξε τη σύζυγό του

Μέλη της Δύναμης έσπευσαν στην κατοικία όπου εντόπισαν την γυναίκα νεκρή και τον αποστολέα του μηνύματος, δηλαδή τον φερόμενο δράστη, τον οποίο μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου αφού προσπάθησε να θέσει τέρμα στην ζωή του καταναλώνοντας αριθμό φαρμακευτικών σκευασμάτων. Εκεί του έγινε πλύση στομάχου και του παρασχέθηκε φροντίδα ώστε να ξεφύγει το κίνδυνο.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε ότι η 75χρονη έφερε στο πρόσωπο εκχυμώσεις και εκδορές και πως ο θάνατός της φέρεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 74χρονος φέρεται να έφραξε τις αεροφόρους οδούς, χρησιμοποιώντας το χέρι του, ενώ η σύζυγός του καθόταν σε πολυθρόνα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο