Στο κάδρο των νέων ερευνών και η δολοφονία Σιάλου-Νέα στοιχεία για τo Μιχαλούη

Στο κάδρο των ερευνών των Βρετανικών Βάσεων, οι οποίες άρχισαν να ανοίγουν παλιές υποθέσεις ανεξιχνίαστων δολοφονιών, μπαίνει το επόμενο διάστημα η υπόθεση της απόπειρας φόνου του Μιχάλη Αναστασίου άλλως Σιάλος, που διαπράχθηκε το 2013 έξω από πρακτορείο στοιχημάτων, αλλά και εκτέλεση του συγκεκριμένου προσώπου, δύο χρόνια αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H λίστα θανάτων του υποκόσμου - Οι 45 νεκροί που άφησε πίσω του ο υπόκοσμος (pics)

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων την εν λόγω ημερομηνία, το όχημα του Σιάλου τυλίχθηκε στις φλόγες, την ώρα που βρισκόταν σταθμευμένο σε αερογέφυρα, κοντά στην έξοδο Ξυλοφάγου.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής, τα οποία αφού την κατέσβεσαν την φωτιά εντόπισαν στο όχημα το απανθρακωμένο πτώμα του 39χρονου.

Από τις έρευνες διαφάνηκε ότι οι δολοφόνοι έκλεισαν ραντεβού θανάτου στο θύμα, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε πολύκροτες υποθέσεις, ενώ  τον πυροβόλησαν εξ΄ επαφής. Ακολούθως έβαλαν φωτιά στο όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι Αρχές, αναμένεται να ξεσκονίσουν το φάκελο της υπόθεσης, αφού πρώτα ολοκληρώσουν τις δύο ανοιχτές υποθέσεις που έχουν ενώπιον τους και πιο συγκεκριμένα αυτές των Δημήτρη Σταύρου άλλως Jimmy, που δολοφονήθηκε στις 28/5/2010, στην περιοχή της Ορμήδειας, απέναντι από το εστιατόριο Ρομάντζο, όταν άγνωστοι τον σκότωσαν και πυρπόλησαν το όχημα του, όπως επίσης και του Μιχάλη Σάββα Ευαγγέλου, άλλως Μιχαλούη, που διαπράχθηκε στις 25 Ιουνίου 1998 στο Lady’s Mile.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του Jimmy-Τον σκότωσαν και πυρπόλησαν το όχημα

Νέα στοιχεία για το φόνο του Ευαγγέλου

O Ευαγγέλου, εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός στο όχημά του, φέροντας πάνω από είκοσι μαχαιριές στο σώμα του, ωστόσο με τα μέσα της εποχής δεν κατέστη δυνατό να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Από τη νέα διερεύνηση της υπόθεσης, που άνοιξε το 2021, εντοπίστηκαν νέα στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως να βοηθήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον ανώτερο υπαστυνόμο των Βρετανικών Βάσεων, Πανίκο Παναγή, ο οποίος μίλησε στον REPORTER, εντοπίστηκαν πέντε αποτυπώματα στο όχημα, τα οποία δεν είχαν εντοπιστεί τότε και βρέθηκαν στη μηχανή του οχήματος.

Από τις εξετάσεις που έγιναν μετά την ανεύρεση των νέων στοιχείων, τα αποτυπώματα αποκλείστηκαν αφού αφορούσαν πρόσωπα της οικογένειας του θύματος, τα οποία την προηγούμενη ημέρα τον βοήθησαν να επιδιορθώσει το όχημά του, το οποίο είχε υποστεί βλάβη.

Επίσης, ενώπιον των ανακριτών τέθηκε μαρτυρία για πρόσωπο που γνωρίζει πράγματα για το φόνο του Ευαγγέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βρετανικές Βάσεις κατέχουν το παρατσούκλι του συγκεκριμένου προσώπου και αναζητείται για να δώσει κατάθεση.

Εντοπίστηκαν επίσης ίχνη DNA σε αποτσίγαρο που βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος και τα οποία ερευνώνται για να διαπιστωθεί αν μπορεί να γίνει ταυτοποίησή τους.

Δειτε Επισης

Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά