Παρασκευή 12 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Μετέτρεψαν διαμέρισμα σε αποθήκη κλοπιμαίων-Δύο συλλήψεις

  12/04/2022 07:55
Μετέτρεψαν διαμέρισμα σε αποθήκη κλοπιμαίων-Δύο συλλήψεις

Μετέτρεψαν διαμέρισμα σε αποθήκη κλοπιμαίων-Δύο συλλήψεις

  12/04/2022 07:55

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, κλοπής από κατοικία και παράνομης κατοχής περιουσίας. Πρόκειται για 23χρονο, κάτοικο Πάφου, που συνελήφθη στις 9 Απριλίου και 32χρονο, επίσης κάτοικο Πάφου, που συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας, για μετατροπή διαμερίσματος στην Πάφο σε αποθήκη κλοπιμαίας περιουσίας, μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν, στις 9 Απριλίου, έρευνα στο εν λόγω διαμέρισμα. Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής. Μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν δύο πλάκες συσσώρευσης ηλιακής ενέργειας, τέσσερις μπαταρίες φωτοβολταϊκών, ένας μετασχηματιστής, 243 θήκες κινητών τηλεφώνων και 78 συσκευασίες με προστατευτικά οθόνης κινητών τηλεφώνων, αριθμός σφαιριδίων αεροβόλου όπλου και κυνηγετικών φυσιγγίων και ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο (φλομπέρ).

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το κυνηγετικό όπλο είχε κλαπεί από κατοικία στην Πάφο.

Από περαιτέρω διερεύνηση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου και του 32χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί, τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο διέταξε την κράτησή τους για τρεις ημέρες. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μάχη για τη ζωή δίνει 40χρονος-Χτυπήθηκε εν ώρα εργασίας από χούφτα εκσκαφέα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας