Τρίτη 7 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Μπούκαρε σε πέντε σπίτια, έκλεψε διάφορα αντικείμενα κι άφησε πίσω το τσαντάκι του

  21/03/2022 21:14
Μπούκαρε σε πέντε σπίτια, έκλεψε διάφορα αντικείμενα κι άφησε πίσω το τσαντάκι του

Μπούκαρε σε πέντε σπίτια, έκλεψε διάφορα αντικείμενα κι άφησε πίσω το τσαντάκι του

  21/03/2022 21:14

Υπόθεση διάρρηξης πέντε κατοικιών συγκροτήματος στη Χλώρακα και κλοπής απ΄αυτές, μαχαιροφορίας, παράνομη κατοχή περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της ημέρας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες στη 13:00 περίπου, καταγγέλθηκε από 22χρονο διαχειριστή συγκροτήματος κατοικιών στη Χλώρακα, ότι ενώ διενεργούσε έλεγχο στις κατοικίες του συγκροτήματος  διαπίστωσε ότι στο σαλόνι μιας κατοικίας υπήρχε ένα άγνωστο πρόσωπο. 

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, προσπάθησε να τον κρατήσει στον χώρο με τη βοήθεια φιλικού του προσώπου, αλλά το άτομο αυτό κατάφερε να διαφύγει. Σύμφωνα με την περιγραφή, φαίνεται ότι πρόκειται για 33χρονο. Από έλεγχο που έγινε από τον διαχειριστή του συγκροτήματος κατοικιών στη Χλώρακα διαπιστώθηκε ότι έγιναν διαρρήξεις σε πέντε κατοικίες από τις οποίες κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα, η αξία των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. 

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και προχώρησαν σε επιστημονικές εξετάσεις των διαμερισμάτων, οι οποίες θα σταλούν στο Ινστιτούτο Γενετικής για έλεγχο. 

Ο 33χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει άφησε στη σκηνή ένα δικό του τσαντάκι που φέρεται να περιείχε κάποια αντικείμενα μεταξύ των οποίων και ένα μαχαίρι το οποίο είναι μήκους 6,5 εκατοστών και καταλήγει σε μυτερή άκρη. Τα στοιχεία του φερόμενου δράστη, είπε ο κ. Ιωάννου, τοποθετήθηκαν στο stop list  και καταζητείται. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας