Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Παρέσυρε τον οδηγό και συγκρούστηκε με άλλο όχημα το φλεγόμενο βαν

  19/03/2022 15:00
Παρέσυρε τον οδηγό και συγκρούστηκε με άλλο όχημα το φλεγόμενο βαν

Παρέσυρε τον οδηγό και συγκρούστηκε με άλλο όχημα το φλεγόμενο βαν

  19/03/2022 15:00

Βλάβη στα φρένα φαίνεται ότι παρουσίασε το βαν, που τυλίχθηκε στις φλόγες, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αποτέλεσμα δύο αδέλφια να ζήσουν εφιαλτικές στιγμές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε κατηφορικό σημείο του δρόμου, πριν από την έξοδο προς Σκαρίνου, όταν το βαν παρουσίασε βλάβη στα φρένα, με τον οδηγό να ελαττώνει ταχύτητα με τη χρήση του χειρόφρενου και να σταθμεύει το όχημα στη λωρίδα ασφαλείας και να εξέρχεται μαζί τον συνοδηγό. Οδηγός και συνοδηγός, όπως αναφέρει η Αστυνομία, είναι αδέλφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βαν εν κινήσει τυλίχθηκε στις φλόγες-Στιγμές πανικού για δύο αδέλφια

Ο οδηγός προσπάθησε να ελέγξει τη μηχανή του οχήματος και τότε διαπίστωσε ότι είχε ξεσπάσει φωτιά. Την ίδια ώρα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν μπροστά στο όχημα, λόγω του κατηφορικού δρόμου, το όχημα άρχισε να κινείται και πέρασε πάνω από τον οδηγό, που παρά τις προσπάθειες, δεν μπόρεσε να το σταματήσει.

Το φλεγόμενο όχημα συνέχισε να κινείται στην κατηφόρα, με κλίση προς αριστερά και αφού κινήθηκε κατά μήκος και σε επαφή με το κιγκλίδωμα του δρόμου, κατέληξε στην έξοδο προς Σκαρίνου, όπου συγκρούστηκε ελαφρά με όχημα που κινείτο παρά την έξοδο. Στο σημείο έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου για εξετάσεις.

Ο οδηγός του φορτηγού οχήματος συνομίλησε με τα μέλη της Αστυνομίας, αναφέροντας και τα γεγονότα. Αυτός έφερε ελαφρά τραύματα στο ένα χέρι και στην κοιλιά. Παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου προληπτικά υποβάλλεται σε εξετάσεις

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος δεν έχει τραυματιστεί. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, καθώς και η μηχανική κατάσταση του φορτηγού οχήματος διερευνώνται από την Αστυνομία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Την εξαπάτησε και την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά-Στο κελί για οχτώ χρόνια 52χρονος

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας