Τετάρτη 6 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ανατράπηκε φορτηγό και πήρε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο ο οδηγός

  09/03/2022 13:35
Ανατράπηκε φορτηγό και πήρε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Ανατράπηκε φορτηγό και πήρε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο ο οδηγός

  09/03/2022 13:35

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11:50, φορτηγό που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανατράπηκε στην άκρη του δρόμου.

Αμέσως, στο όχημα ξέσπασε πυρκαγιά, με τον οδηγό του οχήματος να εξέρχεται από το φορτηγό.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον οδηγό του οχήματος και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής μετέβησαν στη σκηνή και κατέσβεσαν την πυρκαγιά.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο χώρο και για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης, αφού ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε προσωρινά από τις 14:15  για σκοπούς μετακίνησης του φορτηγού. 

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς τη Λεμεσό, μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο προς τον Κόρνο και μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο του στην περιοχή της Κοφίνου.

Προτρέπονται εξάλλου να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας