Πέμπτη 7 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Καταζητούμενος απειλεί φίλο 22χρονου που δολοφονήθηκε στην Κύπρο-«Ξέχασες τις μαχαιριές;»

  23/02/2022 15:10
Καταζητούμενος απειλεί φίλο 22χρονου που δολοφονήθηκε στην Κύπρο-«Ξέχασες τις μαχαιριές;»

Καταζητούμενος απειλεί φίλο 22χρονου που δολοφονήθηκε στην Κύπρο-«Ξέχασες τις μαχαιριές;»

  23/02/2022 15:10

Απειλές σε βάρος φίλου του 22χρονου George Law, που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2016, στην Αγία Νάπα, με φερόμενους δράστες τον Τούρκο Μεχμέτ Ακπινάρ, και τον Βούλγαρο Σαλί Αχμέτ, δέχθηκε φίλος του θύματος, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά την δολοφονική επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδέχθηκαν το φόνο αλλά… ελεύθεροι οι δολοφόνοι του 22χρονου στην Αγία Νάπα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Skynews, πριν από ένα χρόνο, ο φίλος του Law, Ben, που επέζησε  άρχισε να λαμβάνει απειλητικά μηνύματα στο Instagram, με απειλές και χλευασμούς, οι οποίοι προέρχοντας από τον Ακπινάρ.

Ένα από τα μηνύματα που έλαβε ο παραπονούμενος έγραφε, «αν σε πιάσω, θα σε καταδικάσω». Σε άλλο μήνυμα, έγραφε «ξέχασες τις μαχαίρια που δέχθηκες;»

Ο φίλος του Law, απάντησε στον Ακπινάρ, λέγοντας ότι γνωρίζει πως δεν σκότωσε ο ίδιος τον George και ότι εκείνος που διέπραξε το έγκλημα είναι ο Σαλί Αχμέτ.

«Νομίζω ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Ακπινάρ είναι να μεταφέρει όλη την ευθύνη στον Σαλί Αχμέτ και προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση». ανέφερε με δηλώσεις του στην εφημερίδα ο πατέρας του θύματος.

Από την πλευρά της, η μητέρα του Law Η Helen Low είπε πως «μάλλον θέλει να συνεχίσει τη ζωή του, ίσως να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και πάντα κοιτάζει πάνω από τον ώμο του».

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του αδικοχαμένου νέου, συνεχίζει τις προσπάθειες για δικαίωση του παιδιού τους και γίνονται προσπάθειες μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας για να παραδοθούν οι δύο καταζητούμενοι στην Κύπρο ώστε να δικαστούν.

Παρόλα αυτά, οι εκτιμήσεις που γίνονται είναι ότι οι δύο καταζητούμενοι κρύβονται στην Τουρκία. «Είναι τα αποβράσματα της Γης. Έχουμε περάσει από όλα τα διαφορετικά συναισθήματα και αυτό που διαρκεί είναι ο θυμός», σημείωσε η μητέρα του Law.

 «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη για τον George. Όταν πήγαμε να τον δούμε στο νεκροτομείο, του υποσχεθήκαμε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούσαμε και δεν θα το κάνουμε πίσω. Δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ξανά τον γιο μας, κανένα από τα αδέρφια του δεν θα τον ξαναδεί, αλλά αυτοί οι δύο εξακολουθούν να ζουν τη ζωή τους όπως θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους», τόνισε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας