Εκ νέου νεκροτομή στην 33χρονη Φιλιώ-Σε εξέλιξη οι έρευνες

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, είχε την Τρίτη η οικογένεια της 33χρονης Φιλιώς Μπαλάφα Λέκκα, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Η οικογένεια, η οποία κάνει λόγο για ιατρική αμέλεια, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Υπουργό τα γεγονότα του θανάτου της 33χρονης από τη δική της σκοπιά.

Αύριο Τετάρτη, θα γίνει τελικά στη σορό της γυναίκας και δεύτερη νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αγγελική Παπέττα, στην παρουσία του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού εκ μέρους της οικογένειας, ενώ για τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις βρίσκεται στην Κύπρο ο ιατροδικαστής Ανδρεάς Μαρνερίδης. Το Υπουργείο αναμένει τα ευρήματα από την νεκροτομή και τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις, τα οποία αναμένεται να δώσουν φως στην έρευνα.

Την ίδια στιγμή, μέλη του αστυνομικού σταθμού Κιτίου, που ανέλαβε την υπόθεση, άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα του οικογενειακού και του φιλικού περιβάλλοντος της 33χρονης Φιλιώς, μεταξύ των οποίων και ο σύζυγος της, ενώ, τις επόμενες μέρες, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από το ιατρικό προσωπικό που ενεπλάκη στην περίθαλψή της.

Σημειώνεται ότι η μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, είχε μεταφερθεί την περασμένη Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, στις 8 το πρωί από το σύζυγό της στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, με δύσπνοια και πόνους στο σώμα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της διασωληνώθηκε και εξέπνευσε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο