Πυροβολεί Αστυνομία ο Φαίδωνας για έμπορους ναρκωτικών-«Έχουν απόλυτη γνώση...»

Οργισμένη τοποθέτηση από τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος αναφέρεται σε έμπορους ναρκωτικών στην Πάφο, τονίζοντας πως «σε ένα κράτος οργανωμένο και ευνομούμενο θα έπρεπε να είναι αυτονόητες οι ενέργειες των σωμάτων και των υπηρεσιών του κράτους όταν γνωρίζουν τέτοιες καταστάσεις».

Σε ανακοίνωση του ο κ. Φαίδωνος εξαπολύει πυρά προς την Αστυνομία, αφού όπως είπε γνωρίζει ποιοι είναι οι έμποροι ναρκωτικών, ενώ παράλληλα υπέδειξε ότι «δεν αποδέχομαι τον ισχυρισμό ότι ο Δήμαρχος Πάφου πρέπει να τους δώσει στοιχεία για να ενεργήσουν».

Αυτούσια η ανακοίνωση του Δήμαρχου Πάφου

Σήμερα δεν νοιώθω δικαιωμένος αλλά οργισμένος. Τα τελευταία χρόνια ήταν γνωστό στην αστυνομία ότι στο διαμέρισμα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 6 στον δεύτερο όροφο γινόταν εμπόριο ναρκωτικών και όχι μόνον. Αναγκάστηκα  λόγω της αναποτελεσματικής στάσης της αστυνομίας μετά και από κατ΄ ιδίαν ενημερώσεις που έκανα προσωπικά πολλούς μήνες προηγουμένως  για αυτά που συμβαίνουν στο διαμέρισμα να βγω δημόσια να μιλήσω αφού αγνοούσαν τις εκκλήσεις μου.

Προσωπικά έχω επίγνωση των κινδύνων όταν ένα δημόσιο πρόσωπο κάνει καταγγελίες εναντίων των εμπόρων ναρκωτικών και των κυκλωμάτων διακίνησης . Ψες τελικά μετά από τις πιέσεις που ασκήθηκαν λόγω της δημοσιότητας που δόθηκε για την συγκεκριμένη περίπτωση έγινε συντονισμένη επιχείρηση από την ΥΚΑΝ και εντόπισαν στο διαμέρισμα αυτό ναρκωτικά και κλοπιμαία αντικείμενα. Συγκεκριμένα Μεθαμφεταμίνη 141γρ.Κοκαινη 3γρ. 54 δισκία έκσταση. Κάνναβη 54,5γρ. Ρητίνη κάνναβη 1γρ. Μεγάλος αριθμός κοσμημάτων όπως 26 ρολόγια και 164 κοσμήματα  7 φορητοί Η. Υ. 1 πήλινο αγγείο τύπου αμφορέας 1 ηλεκτρικό αναδευτήρα χειρός 28 κινητά τηλέφωνα 6 τάμπλετ 2 ηλεκτρονικές συσκευές 1 συσκευή GPS και χρηματικό ποσό 1200 ευρώ σε μετρητά ως αποτέλεσμα   συνελήφθησαν 4 πρόσωπα .  Δεν μπορώ να νοιώθω δικαιωμένος επειδή η καταγγελία που έκανα ήταν σωστή και αληθής αλλά νοιώθω οργισμένος γιατί σε ένα κράτος οργανωμένο και ευνομούμενο θα έπρεπε να είναι αυτονόητες οι ενέργειες των σωμάτων και των υπηρεσιών του κράτους όταν γνωρίζουν τέτοιες καταστάσεις . Δυστυχώς.

Υ.Γ Ο επικεφαλής της ΥΚΑΝ σε αυτή την περίπτωση έκανε σωστά την δουλειά του έστω και με καθυστέρηση.

Υπενθυμίζω δημόσια ότι οι τρεις βασικοί έμποροι ναρκωτικών στην Πάφο οι οποίοι είναι γνωστοί στην αστυνομία και δεκάδες φορές έχω μιλήσει με την ηγεσία της αστυνομίας συνεχίζουν το εμπόριο τους κανονικά. Επίσης υπενθυμίζω δημόσια ότι τα δέκα τουλάχιστον  μαγαζιά στα οποία διεξάγετε παράνομος ηλεκτρονικός τζόγος ή/και τοκογλυφία τα οποία είναι επίσης  σε γνώση της αστυνομίας εδώ και μερικά χρόνια συνεχίζουν ανενόχλητοι τις δραστηριότητες τους. Εκ των προτέρων ενημερώνω ότι τα όσα αναφέρω είναι σε απόλυτη γνώση της αστυνομίας και δεν αποδέχομαι τον ισχυρισμό ότι ο Δήμαρχος Πάφου πρέπει να τους δώσει στοιχεία για να ενεργήσουν………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο