Έσβησε ο 32χρονος Γιώργος από το τροχαίο στη Λεμεσό-Μοιραία πρόσκρουση

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 32χρονος Γιώργος Ακριτίδης, ομογενής από την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό-Οδηγός προσέκρουσε βίαια σε δέντρο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 21:00, όταν ο άτυχος 32χρονος οδηγούσε το όχημά του με κατεύθυνση τη Λεμεσό και σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε σημείο όπου υπήρχε στροφή, ακολούθησε ευθεία πορεία με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 32χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στη σκηνή του θανατηφόρου δυστυχήματος, έσπευσαν εξάλλου και μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε πως «δυο σημαντικοί παράγοντες φαίνεται να συνέβαλαν στο νέο θανατηφόρο τροχαίο, αφού το όχημα φαίνεται από τις προκαταρκτικές εξετάσεις πως κινείτο με υψηλή ταχύτητα, ενώ ο 32χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, καθώς το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε έξω από το αυτοκίνητο». 

Όπως τόνισε ο κ. Καφάς, το ενδεχόμενο υψηλής ταχύτητας και η μη χρήση ζώνης, αναμένεται να επιβεβαιωθούν από τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν με το πρώτο φως της ημέρας και από την αναπαράσταση του δυστυχήματος που θα γίνει μετέπειτα. Σημείωσε μάλιστα πως «παρά το γεγονός ότι το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, η ζώνη ασφαλείας μπορούσε να του σώσει τη ζωή».

Σε παρατήρηση ότι στο σημείο έχουν εντοπιστεί ίχνη πέδησης, ο Αιμίλιος Καφάς είπε πως ο οδηγός φαίνεται να επιχείρησε να επαναφέρει στην πορεία το όχημα «όμως δεν τα κατάφερε, πιστεύω εξαιτίας της ταχύτητας που φαίνεται ότι ήταν αυξημένη».

Τα ακριβή αίτια θανάτου του Γιώργου Ακριτίδη, θα διαφανούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες