Συμβόλαιο θανάτου εναντίον του καταγγέλλει ο Ηλίας Γκιώνης

Συμβόλαιο θανάτου εναντίον του καταγγέλλει ότι υπάρχει ο Ηλίας Γκιώνης, μετά τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για εμπλοκή γνωστών ονομάτων στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, την ίδια ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με το υλικό που απέστειλε ο ακτιβιστής, οδεύουν προς το τέλος.

Ο ακτιβιστής βρέθηκε σήμερα φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου και υποστήριξε ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας.

Όπως πρόσθεσε: «Το γνωρίζουμε με τον δικηγόρο μου από την πρώτη μέρα, αλλά για να ζητήσω προστασία από τις Αρχές πρέπει να έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν τις απειλές για να με προστατεύσουν», είπε.

Νέα στοιχεία για τα κυκλώματα

Παράλληλα, υπήρξε ένταση με τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα, με τον ακτιβιστή να την κατηγορεί για ορισμένα πράγματα που είχε πει για εκείνον στο παρελθόν.

«Αν μου επιτρέπετε κ. Γκιώνη, νομίζω όλοι χειροκροτήσαμε τις ενέργειές σας» του απάντησε εκείνη, με τον Ηλία Γκιώνη να τονίζει πως «σας ξαναλέω δείτε πάλι το βίντεο και τι έχετε πει για μένα και μετά θα έρθετε να μου πείτε αυτά που λέτε».

Στην ίδια εκπομπή, τοποθετήθηκε και ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος αναμένεται να προσκομίσει τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα νέα στοιχεία για «κυκλώματα», όπως είπε.

Προς το τέλος οι έρευνες 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε πως οι εξετάσεις που αφορούν το υλικό που στάλθηκε από τον ακτιβιστή, μέσω ηλεκτρονικής επιστολής, σχετικά με υπόθεση για δράση κυκλωμάτων βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης στην Κύπρο, οδεύουν προς το τέλος.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ σχετικά με την πορεία των εξετάσεων βάση των πληροφοριών που στάλθηκαν μέσω της επιστολής του κ. Γκιώνη αναφορικά με υπόθεση για δράση κυκλωμάτων βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης σε Κύπρο που σχετίζεται με υπόθεση βιασμού στην Ελλάδα, ο κ. Ανδρέου ανέφερε: «είμαστε προς το τέλος».

Πρόσθεσε ότι ο φάκελος, μετά την διεκπεραίωση της διερεύνησης θα αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία «για ενημέρωση και να αποφασίσουμε τι προκύπτει, αν προκύπτει κάτι».

Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ανδρέου είπε ότι δεν έχουν ακόμη λάβει ενημέρωση από τις ελληνικές αρχές αν υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή από Κύπρο.

Η επιστολή του κ. Γκιώνη παραλήφθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την προηγούμενη εβδομάδα, μετά που ο ίδιος είχε εκφράσει την πρόθεση να αποστείλει πληροφορίες στις κυπριακές αρχές σχετικά με εμπλοκή και της Κύπρου σε κυκλώματα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ειδική ανακριτική ομάδα, η οποία απαρτίζεται από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, είχε συσταθεί για την αξιολόγηση όλων των πληροφοριών που παρέχονται μέσω της επιστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προς το τέλος οι έρευνες της για τις καταγγελίες Γκιώνη-Το μπαλάκι στον Σαββίδη

Δειτε Επισης

Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας