Επανήλθε ο Γκιώνης, προανήγγειλε εξελίξεις-Παραδίδει την επιστολή στις Αρχές

Επανήλθε έξι ημέρες μετά την τελευταία φορά που υποσχέθηκε ότι θα αποστείλει την περιβόητη επιστολή του στις Αρχές, με την οποία δίνει στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο όπως υποστηρίζει έχει πλοκάμια και στην Κύπρο, ο Ηλίας Γκιώνης.  

Σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ξημερώματα της Τρίτης, ο ακτιβιστής αναφέρει ότι ολοκλήρωσε την έρευνα του και όλα τα στοιχεία που κατάφερε να συλλέξει θα τα παραδώσει στις Αρχές. Όπως αναφέρει «συνεχίζουμε με νέα στοιχεία που θα αρχίσω να ερευνώ από αύριο».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Αστυνομία αναμένει την παραλαβή της επιστολής ώστε να τη μελετήσει και να καταλήξει εάν τα στοιχεία και τα ονόματα που καταγράφονται σε αυτή, εμπλέκουν άτομα από την Κύπρο.

Ακολούθως, και σε περίπτωση που τα στοιχεία θεωρηθούν αξιόπιστα δεν αποκλείεται να κληθούν για κατάθεση συγκεκριμένα πρόσωπα.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για εμπλοκή Κύπριων

Την ίδια ώρα, που δημοσιεύματα από την Ελλάδα επιμένουν για εμπλοκή «εύπορων νέων από την Κύπρο» στο συγκεκριμένο κύκλωμα. Σύμφωνα με τη realnews, τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο πάρτι πληρώνουν εισιτήριο και πρέπει να είναι σίγουροι πως σε αυτά θα παρευρίσκονται και όμορφες κοπέλες.

Η εφημερίδα αναφέρει εξάλλου, ότι το κύκλωμα μαστροπείας έχει επεκταθεί πέραν της Ελλάδας και της Κύπρου, στο Ντουμπάι, όπου μισθώνει τρεις σουίτες. «Εκεί, φαίνεται να διοργανώνεται πάρτι με την παρουσία γυναικών που προέρχονται από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης».

Ενδιάμεσος σταθμός, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, φαίνεται πως είναι η Κύπρος. Πριν μεταβούν στο Ντουμπάι, οι κοπέλες, καθ’ υπόδειξη των μελών του κυκλώματος, συμμετέχουν σε αντίστοιχα πάρτι και στην Κύπρο, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες», αναφέρει η εφημερίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις κατά επαρχία
Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο-Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
ΥΠΕΣ για σχέδιο ΚτίΖΩ-«Δεν θα υπάρξει σοβαρή παρέκκλιση από τα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα»
Δικαιώνει την Κυβέρνηση για αναστολή εξέτασης των αιτήσεων ασύλου η Κομισιόν-«Προβλέπεται για εννέα μήνες»
Στο κελί οι δύο συλληφθέντες για την άφιξη 110 μεταναστών από τη Συρία
Νέα μαρτυρία για τον νεκρό στο Πασαλιμάνι-«Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Βιώσιμο ως το 2080 το ΤΚΑ-Πολιτική βούληση Κυβέρνησης για εξορθολογισμό επενδυτικής πολιτικής
Συνεδριάζει εκ νέου το Πολεμικό Υπουργικό του Ισραήλ και λαμβάνει αποφάσεις για τα αντίποινα στο Ιράν