Μύλος με την περιβόητη επιστολή Γκιώνη-Δεν στάλθηκε ούτε το Σαββατοκύριακο στις Αρχές

Δεν τήρησε ούτε αυτή τη φορά το λόγο του, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος δεσμεύτηκε να αποστείλει επιστολή με ονόματα και στοιχεία, για το κύκλωμα μαστροπείας που έχει δίκτυα και στην Κύπρο, εντός του Σαββατοκύριακου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απασφάλισε ο Γκιώνης... Καταγγέλλει συγκάλυψη από ελληνικές και κυπριακές Αρχές

Οι Αρχές, σύμφωνα με αρμόδια πηγή, δεν έλαβαν ακόμα την περιβόητη επιστολή και ως εκ τούτου αναμένεται να επικοινωνήσουν ξανά με τον κ. Γκιώνη, για να τους εξηγήσει τόσο τους λόγους που καθυστερεί να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του, αλλά και για να τοποθετηθεί ως προς το πότε τελικά θα την αποστείλει.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε ότι η Αστυνομία είναι έτοιμη να παραλάβει τα στοιχεία και να τα αξιολογήσει, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα σε βάρος κάποιου προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κανένα στοιχείο για εμπλοκή Κύπριου στο κύκλωμα-Περιμένουν την επιστολή Γκιώνη

Πάντως, με βάσει τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχει ενώπιόν της η Αστυνομία Κύπρου, από την ενημέρωση που έλαβε από τις ελληνικές Αρχές, δεν προκύπτουν στοιχεία για εμπλοκή οποιουδήποτε Κύπριου, ωστόσο η επιστολή Γκιώνη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο ακτιβιστής κατήγγειλε συγκάλυψη του κυκλώματος, τόσο από τις κυπριακές, όσο και από τις ελληνικές Αρχές.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη που είχε δολοφονηθεί μετά από βιασμό της ,βγήκε και είπε ότι η κόρη του βιάστηκε με τον ίδιο τρόπο που βιάστηκε και η Γεωργία στη Θεσσαλονίκη και τότε οι Αρχές τον έδιωξαν. Έτσι καταγγέλλουν και κοπέλες σε Αθήνα και Κύπρο και οι κάτοικοι είναι μάρτυρες ότι τις μάζευαν από τα τμήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο περίμενε οι Αρχές για την επιστολή Γκιώνη-«Εμπλέκονται Κύπριοι πολιτικοί»

Κάλεσε παράλληλα τα θύματα να μιλήσουν αφού είναι η μοναδική ευκαιρία να επιτύχει κάτι τόσο μεγάλο. «Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες από το εξωτερικό. Ότι και να κάνουν θα έρθει βοήθεια από άλλες χώρες και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν».

Yπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Γκιώνης είχε εμπλέξει στην υπόθεση γνωστό πρόσωπο, το οποίο όπως υποστήριξε είναι γόνος γνωστής οικογένειας και εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών, τζόγου, στημένων αγώνων και εμπορίας προσώπων.

Επίσης, ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που στάθηκε η αιτία για να αποκαλυφθεί το κύκλωμα στην Ελλάδα, έκανε λόγο για εμπλοκή Κύπριων πολιτικών στο κύκλωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εμπλέκει και αστυνομικούς στο κύκλωμα ο Γκιώνης-Όσα ισχυρίζεται

Δειτε Επισης

Νέα βάρκα εντοπίστηκε ανοιχτά της Κύπρου-Οδηγείται στο λιμάνι Λάρνακας
Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τρ. Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες περιπτέρου στη Χλώρακα
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
Στο κελί οι δύο συλληφθέντες για την άφιξη 110 μεταναστών από τη Συρία
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields