Απασφάλισε ο Γκιώνης... Καταγγέλλει συγκάλυψη από ελληνικές και κυπριακές Αρχές

Έντονη ήταν η αντίδραση του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, μετά την ανακοίνωση της κυπριακής Αστυνομίας, ότι ενημερώθηκε από τις Αρχές της Ελλάδας, πως δεν προκύπτουν στοιχεία εναντίον οποιουδήποτε προσώπου από την Κύπρο, για εμπλοκή στο κύκλωμα μαστροπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κανένα στοιχείο για εμπλοκή Κύπριου στο κύκλωμα-Περιμένουν την επιστολή Γκιώνη

Μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο ακτιβιστής προέβη σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας καταγγέλλει συγκάλυψη της υπόθεσης, τόσο από την κυπριακή, όσο και από την ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρει, «οι ελληνικές Αρχές, με τη βοήθεια των κυπριακών Αρχών προσπαθούν να συγκαλύψουν για ακόμα μια φορά το έγκλημα. Ο λαός της Κύπρου γνωρίζει και είμαι σίγουρος ότι δεν θα το αφήσει έτσι».

Τονίζει εξάλλου πως «και ο πατέρας της Τοπαλούδη (σ.σ. κοπέλα που δολοφονήθηκε στο παρελθόν),βγήκε και είπε ότι η κόρη του βιάστηκε με τον ίδιο τρόπο που βιάστηκε και η Γεωργία στη Θεσσαλονίκη και τότε οι Αρχές τον έδιωξαν. Έτσι καταγγέλλουν και κοπέλες σε Αθήνα και Κύπρο και οι κάτοικοι είναι μάρτυρες ότι τις μάζευαν από τα τμήματα».

Ο Ηλίας Γκιώνης, στέλνει εξάλλου το μήνυμα στα θύματα να μιλήσουν καθώς είναι η μοναδική ευκαιρία να πετύχει κάτι τόσο μεγάλο, όπως αναφέρει. «Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες από το εξωτερικό. Ότι και να κάνουν θα έρθει βοήθεια από άλλες χώρες και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο περίμενε οι Αρχές για την επιστολή Γκιώνη-«Εμπλέκονται Κύπριοι πολιτικοί»

Οι ώρες περνούν, η επιστολή δεν φθάνει

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία βρίσκεται ακόμα στο περίμενε για την επιστολή που υποσχέθηκε ότι θα στείλει ο Ηλίας Γκιώνης στις κυπριακές Αρχές, στην οποία όπως υποστήριζε θα καταγράφονται ονόματα και στοιχεία για το κύκλωμα.

Κατά την επικοινωνία που είχαν την Παρασκευή, ο ακτιβιστής υποσχέθηκε να αποστείλει την επιστολή εντός του Σαββατοκύριακου, όμως μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν συνέβη, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις εντός της ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γκιώνης είχε εμπλέξει στην υπόθεση γνωστό πρόσωπο στην Κύπρο, το οποίο σχετίζεται με στημένους αγώνες, ναρκωτικά και εμπορία προσώπων, χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Δύο μέρες αργότερα, ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία βιάστηκε μετά από πάρτι στη Θεσσαλονίκη και στάθηκε η αιτία να αποκαλυφθεί το κύκλωμα, κατήγγειλε ότι στο κύκλωμα εμπλέκονται και Κύπριοι πολιτικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εμπλέκει και αστυνομικούς στο κύκλωμα ο Γκιώνης-Όσα ισχυρίζεται

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου