Αποκαλύψεων συνέχεια… «Υπήρχαν Κύπριοι στο πάρτι και κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο»

Λόγο για «διεθνές κύκλωμα» έκανε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει κληθεί να ενισχύσει νομικά την 24χρονη, η οποία κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή τα στοιχεία που εμπλέκουν και την Κύπρο, ο δικηγόρος ανέφερε πως «υπήρχαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο. Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνή» και ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να κινηθούν με ταχύτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα γυρίζει ο Γκιώνης για την αποστολή επιστολής-«Έχουν παντού δικά τους άτομα»

«Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις» ανέφερε ο κ. Διαλυνάς, προσθέτοντας πως πρόκειται για κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών. Μάλιστα, χαρακτήρισε «απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές μετά από 20 μέρες».

«Την απάντηση θα την δώσει ο διευθυντής του τοξικολογικού εργαστηρίου. Είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να στείλει εξετάσεις στην Ελβετία;» διερωτήθηκε, ενώ αναρωτήθηκε επίσης «πώς είναι δυνατόν να μιλήσουν και άλλες γυναίκες από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι συνθήκες».

«Ξέρω ότι υπάρχουν διάφοροι "ψαράδες" που "ψαρεύουν" κοριτσάκια, τα οδηγούν εκεί πού πρέπει. Τσάμπα ποτά, μεγάλη ζωή. Μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία» τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε την κατάθεση του 27χρονου, που συνελήφθη για την υπόθεση, ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας, απάντησε χαρακτηριστικά: «Με περίοδο;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όσα κατέθεσαν ο αδελφός και οι φίλοι του Λεβέντη για το πάρτι στη σουίτα 401

Το ευχαριστώ της 24χρονης για τη συμπαράσταση

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, μια μέρα μετά τη συνέντευξη που έδωσε, περιγράφοντας τις συνθήκες του βιασμού της, έστειλε το μήνυμά της στον κόσμο που τη στηρίζει.

«Η Γεωργία σάς ευχαριστεί πάρα πολύ, εγώ σας υπερευχαριστώ διότι η έκκλησή μου βρήκε ανταπόκριση και είμαι σε θέση ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει καρπούς και αποτελέσματα στην κοινωνία. Νομίζω ότι καλά πάμε, όμως συνεχίστε την κριτική, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» είπε ο Θανάσης Ζιώγας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Για την υπόθεση της 24χρονης, μίλησε στην ΕΡΤ ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης, ο οποίος με επιστολή του προς τον Γενικό Εισαγγελέα, ζητά κατεπείγουσα έρευνα.

«Εμπλέκεται η Κύπρος ως χώρος προμήθειας και διακίνησης γυναικών γι' αυτά τα ειδεχθή πάρτι», τόνισε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρήστος Χριστοφίδης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για καταγγελία από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη που κατήγγειλε ότι στην υπόθεση βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη ενδέχεται να έχει εμπλοκή και ένας Κύπριος.

Ο κ. Χριστοφίδης τόνισε ότι μετά την κοινοποίηση της επιστολής του για αυτεπάγγελτη έρευνα, υπήρξε «άμεση αντίδραση και ο μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί, ενώ λαμβάνουμε πληροφόρηση από τις ανακρίσεις στην Ελλάδα. Είμαστε σε επαφή και με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, οποίος τα επόμενα 24ωρα θα στείλει πλήρως εμπιστευτική επιστολή προς τον αρχηγό της αστυνομίας με τις πληροφορίες που έχει. Ο αρχηγός της Κυπριακής αστυνομίας αναμένει γραπτή κατάθεση από τον Ηλία Γκιώνη σχετικά με την καταγγελία του για Κύπριο που φέρεται να συνδέεται με το ελληνικό κύκλωμα μαστροπείας, αλλά και για αλλοδαπές που «διακινούνταν από την Κύπρο στα ειδεχθή πάρτι ναρκωτικών και βιασμού».

Ο Δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς σε παρέμβασή του, τόνισε ότι «αν μιλάμε για εισροή γυναικών από την Κύπρο, κάποιος φέρνει αυτές τις κοπέλες εδώ».

Η απάντηση από τον Χρήστο Χριστοφίδη ήταν ότι «όσο λιγότερα λέγονται, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να διελευκανθούν οι υποθέσεις βιασμών και ειδεχθών εγκλημάτων».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»