Τεράστια ανευθυνότητα... Πήγε και σε τελετή με υπουργούς ο 53χρονος που ήταν θετικός

Η κορυφή του παγόβουνου φαίνεται να ήταν η επίθεση από 53χρονο, σε βάρος διευθυντή σχολείου στην ελεύθερη Αμμόχωστο, ο οποίος απαγόρευσε στην κόρη του να μπει στο σχολείο αφού ήταν θετική στον κορωνοϊό, αφού προέβη και σε άλλες ενέργειες που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ήταν θετική και η κόρη, αλλά πήγε κανονικά στο σχολείο-Ζητούσε και τα ρέστα ο πατέρας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και παρότι ο 53χρονος ήταν θετικός στον κορωνοϊό, κάτι το οποίο γνώριζε, παρευρέθηκε την επόμενη μέρα του θετικού του αποτελέσματος, σε τελετή για για τα θυρανοίξια του ανακαινισμένου ναού της Ιεράς Μονής του Αγίου Αντωνίου στη Δερύνεια.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως φαίνεται, είχαν παρευρεθεί μεταξύ άλλων οι υπουργοί Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου και Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, βουλευτές, καθώς επίσης και ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας, Βασίλειος.

Ο 53χρονος, έθεσε με τις ενέργειές του σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, αφού ενδεχομένως να προκάλεσε διασπορά του κορωνοϊού, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση παραβίασης του περί λοιμοκάθαρσης νόμου και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, όταν ολοκληρωθεί η καραντίνα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θετικός πατέρας πήγε στο σχολείο της κόρης του και επιτέθηκε σε διευθυντή

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του 53χρονου, διερευνάται και υπόθεση επίθεσης, απειλής και δημόσιας εξύβρισης προς τον Διευθυντή του σχολείου όπου φοιτά η κόρη του, αφού την περασμένη Παρασκευή είχε επιτεθεί στο διευθυντή του σχολείου, ο οποίος δεν είχε επιτρέψει στην κόρη του να μπει στο κτίριο, καθότι ήταν θετική στον κορωνοϊό, όπως συνέβαινε τόσο με τον ίδιο, όσο και με την σύζυγό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τον Διευθυντή του Σχολείου, ο διευθυντής ενημερώθηκε από άλλους γονείς μαθητών ότι η μαθήτρια μαζί με την μητέρα της ήταν θετικές στον κορωνοϊό, γεγονός που επιβεβαίωσε και από άλλες πηγές.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κάλεσε την μαθήτρια στο γραφείο του και αφού επιβεβαίωσε και από την ίδια ότι ήταν θετική στην Covid-19, πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της η οποία δεν ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον πατέρα.

Ωστόσο, όταν ο 53χρονος μετέβη στο Γυμνάσιο και στο γραφείο του Διευθυντή, φέρεται να άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση ενημερώθηκαν τόσο το Επαρχιακό Γραφείο του Υπουργείου Παιδείας Λάρνακας - Αμμοχώστου όσο και η ΟΕΛΜΕΚ.

 

Δειτε Επισης

Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους