Εμπλέκουν και την Κύπρο στο κύκλωμα μαστροπείας για την υπόθεση της 24χρονης

Τεράστιες διαστάσεις έχει πλέον πάρει η υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μετά τις καταγγελίες της κοπέλας ο Εισαγγελέας έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, στο οποίο μάλιστα τα Ελλαδικά Μέσα εμπλέκουν και την Κύπρο, που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες, ξεκαθαρίζεται ωστόσο ότι η 24χρονη καταγγέλλουσα δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το ευχαριστώ της 24χρονης στον κόσμο-Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

Τι συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς  

Τα όσα έγιναν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου έρχονται σιγά-σιγά στη μνήμη της κοπέλας καθώς, όπως καταγγέλλει, οι δράστες φρόντισαν να της ρίξουν υπνωτικό χάπι στο ποτό της.

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Πράγματι, όπως έγραψε το ThessToday.gr, η κοπέλα μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα, που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους. Ωστόσο, ο ένας από τους τρεις επιχειρηματίες της τηλεφώνησε, με συνέπεια οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή του.

Τι βρέθηκε στο δωμάτιο

Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία, σύμφωνα με το thesstoday.gr. Στον εισαγγελέα όπου παρουσιάστηκε, ο ίδιος ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε με την κοπέλα με τη συναίνεσή της. Μετά την απολογία του με κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ντόμινο οι εξελίξεις

Τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή ντόμινο με πολλά ονόματα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και να κατηγορούνται στα social media ότι συμμετείχαν ή γνώριζαν για το κύκλωμα. Κάποιοι από αυτούς είναι ισχυροί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Η ίδια η κοπέλα σε κατάθεσή της έχει καταγγέλλει για τρία άτομα, οι δύο εκ των οποίων αδέρφια και γόνοι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Μάλιστα ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης μίλησε για περίπου 10 ονόματα που βρίσκουν κοπέλες μέσω social, τις εκμεταλλεύονται και εκείνες δεν μιλούν από φόβο.

Κατάθεση κοπέλας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η κοπέλα ενώ αρχικά έφυγε από το ξενοδοχείο μετά το πάρτι, επέστρεψε διότι δεν ήταν σε θέση να φτασει στο σπίτι. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια έχει υποστηρίξει ότι πιστεύει πως της έριξαν στο ποτό υπνωτικό χάπι. Σύμφωνα με το Mega, η κοπέλα έχει δώσει 3 καταθέσεις συνολικά για την υπόθεση.

«Λόγω μέθης δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητό μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο. Ανεβαίνοντας στο δωμάτιό μου, συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι. Αυτοί επειδή ήμουν σε άσχημη κατάσταση με κάλεσαν στο δωμάτιό τους λέγοντάς μου ότι είναι καλύτερο». Σύμφωνα με το Mega, η κοπέλα κατέθεσε ότι πρόκειται για δύο αδέρφια γόνους γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας και ακόμα έναν άνδρα. Από εκεί και πέρα δεν θυμάται τίποτα. Ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους έχει παραδεχθεί πως συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα αλλά ισχυρίζεται ότι αυτό έγινε με τη συναίνεσή της.

Όπως δήλωσε στο OPEN ο δικηγόρος της κοπέλας το δωμάτιο στο οποίο καταγγέλλει ότι βιάστηκε από 3 άνδρες η 24χρονη, ανήκει στον 27χρονο που συνελήφθη. Ο ίδιος δεν προφυλακίστηκε καθώς η δικογραφία που σχηματίστηκε έκανε λόγο για «συνεύρεση χωρίς συναίνεση» και όχι για βιασμό.

Η κοπέλα στην κατάθεσή της ανέφερε ότι όταν ξύπνησε κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί. «Ξύπνησα το πρωί λίγο πριν τις 11 και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα. Είχε πεταμένα ανδρικά ρούχα και μία βαλίτσα, ενώ πάνω στο τραπέζι είδα ένα χάπι ανδρικής διέγερσης. Το φόρεμά μου ήταν σηκωμένο και δεν φορούσα εσώρουχο».

Την ίδια ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν ονόματα ατόμων που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται τόσο στην υπόθεση βιασμού, όσο και στο κύκλωμα μαστροπείας το οποίο ερευνά η εισαγγελία.

«Δέκα άτομα που διαλέγουν κοπέλες από τα social media»

Ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να πάρει έκταση η υπόθεση μέσα από το προφίλ του στο Instagram καταγγέλλει ότι περίπου 10 άτομα εμπλέκονται στο κύκλωμα, κατηγορεί μάλιστα την Ιωάννα Τούνη ότι γνωρίζει άτομα που συμμετέχουν σε αυτό.

Σύμφωνα με τον ακτιβιστή, η ομάδα ανδρών προβαίνει σε παρόμοιες πράξεις και κακοποιήσεις θυμάτων, τα οποία δεν μιλούν διότι φοβούνται λόγω του φόβου. «Με την έρευνα που έχουμε κάνει, περίπου 10 άτομα είναι μπλεγμένα σε αυτήν την ιστορία, σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες περιοχές. Υπάρχουν συνομιλείς όπου αυτοί διαλέγουν τα θύματά τους από τα social media αφού τα παρακολουθούν καιρό. Υπάρχει ένα μοτίβο σε όλες αυτές τις καταγγελίες, ότι οι κοπέλες ναρκώνονται. Όσες μίλησαν δέχονται απειλές όπως και τώρα που έχει βγει αυτό το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχουν γίνει καταγγελίες γιατί τα θύματα φοβούνται. Στον κόσμο της Θεσσαλονίκης αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι γνωστή, απλά δεν υπάρχουν καταγγελίες γιατί από πίσω τους έχουν μεγάλη δύναμη». Ο ακτιβιστής μιλώντας στο ΜEGA αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές και προτροπές να προσέχει αυτούς που έχουν καταγγελθεί. «Μιλάμε για ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων».

Πηγή: Έθνος 

Δειτε Επισης

Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν