Τρίτη 17 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Θέμης Θωμά

  15/01/2022 12:14
Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Θέμης Θωμά

Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Θέμης Θωμά

  15/01/2022 12:14

Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Θέμης Θωμά. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα με το ΕΛΑΜ, έφυγε από τις ζωή σε ηλικία 63 ετών. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσούσε από κορωνοϊό.

Ο Θέμης Θωμά γεννήθηκε στις 26/06/1959 στο χωριό Αθηαίνου της Επαρχίας Λάρνακας και κατοικεί στο Κίτι. Είναι νυμφευμένος με την Κωνσταντία Θωμά από το γένος Κοτσώνια και πατέρας τριών ενήλικων παιδιών.

Ήταν απόφοιτος της κλασικής κατεύθυνσης του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου, ενώ ακολούθως κατά την στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στην 33 Μοίρα Καταδρομών.

Ήταν κάτοχος πτυχίου Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Δίκαιο.

Τόσο στα μαθητικά, όσο και στα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της ΠΕΟΦ Κομοτηνής.

Εργάστηκε στη Δημόσια Υπηρεσία για τέσσερα έτη, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας της περιφέρειας Κιτίου για οκτώ συναπτά έτη, από το 1993 έως το 2001.

Από το 1990 ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, διατηρώντας Δικηγορική Εταιρία, ήτοι Θέμης Θωμά και Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε., με έδρα τη Λάρνακα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας