Εντοπίστηκε με μισό κιλό κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο ύποπτο

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα τέθηκε σήμερα άντρας ηλικίας 23 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών και συγκεκριμένα κατοχής και προμήθειας, ποσότητας μισού κιλού κάνναβης, που εντοπίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στην κατοχή δεύτερου άντρα, ηλικίας 25 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε στις 15 Νοεμβρίου, γύρω στις 11.00 το μεσημέρι, όταν μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο το όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, σε δρόμο στη Λευκωσία.

Έπειτα από νάρκοτεστ, στο οποίο υποβλήθηκε ο 25χρονος οδηγός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο αυτοκίνητο του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε η κάνναβης, βάρους 500 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 1, ημερομηνίας 16/11/2021, σχετικό).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, για την ποσότητα κάνναβης προέκυψαν στοιχεία εναντίον και του 23χρονου.

Αυτός εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, από μέλη της ΥΚΑΝ, ενώ το πρωί της Παρασκευής, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του υπόπτου διάταγμα κράτησης διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν