Παρασκευή 28 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έτσι χτύπησε ο εμπρηστής στη δισκοθήκη-Ανακρίνονται πρόσωπα

  14/01/2022 15:39
Έτσι χτύπησε ο εμπρηστής στη δισκοθήκη-Ανακρίνονται πρόσωπα

Έτσι χτύπησε ο εμπρηστής στη δισκοθήκη-Ανακρίνονται πρόσωπα

  14/01/2022 15:39

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση εμπρησμού δισκοθήκης στην καρδιά της τουριστικής Κάτω Πάφου, επί της οδού Αγίου Αντωνίου, 650 σήμερα το πρωί. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στην Αστυνομία λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε δισκοθήκη στην Κάτω Πάφο και συγκεκριμένα στην τουριστική περιοχή Αγίου Αντωνίου. 

Η Αστυνομία μετέβη στο μέρος και απέκλεισε τη σκηνή αφού αντιλήφθηκε ότι υπήρχε φωτιά εξωτερικά δισκοθήκης στην εν λόγω περιοχή. Η πυροσβεστική υπηρεσία έσβησε την φωτιά. Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου και τις περαιτέρω εξετάσεις φαίνεται ότι η φωτιά προκάλεσε ζημιές σε σωλήνες εξωτερικά του κτιρίου και αυτή επεκτάθηκε εσωτερικά ενός Γραφείου που γειτνιάζει με το υποστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυρπόλησαν κέντρο διασκέδασης-Βίντεο από κλειστό κύκλωμα κατευθύνει τις Αρχές

Από τη φωτιά, συνέχισε, προκλήθηκαν ζημιές στο υποστατικό, οι οποίες δεν έχουν υπολογιστεί ακόμη. Πρόσθεσε πως η Αστυνομία, εξετάζει αξιολογεί και αξιοποιεί κλειστά κυκλώματα στην περιοχή με σκοπό διερεύνησης και εξιχνίασης της υπόθεσης. Ο κ. Ιωάννου είπε ακόμη, πως ανακρίνονται πρόσωπα, έχουν ληφθεί καταθέσεις και η ανακριτική ομάδα εργάζεται για να βρει τέτοιες μαρτυρίες ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο δράστη. 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις από τη μελέτη κλειστού κυκλώματος ο κ. Ιωάννου είπε πως φαίνεται να πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο περιέλουσε τις σωλήνες με εύφλεκτη ύλη και στην συνέχεια έθεσε φωτιά. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας