Έσβησε 19χρονος εθνοφρουρός στο τροχαίο στο Βατί-Σφοδρότατη πρόσκρουση (pics)

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο δρόμο Λεμεσού-Παλτρών παρά το Βατί, με θύμα τον 19χρονο εθνοφρουρό Ευάγγελο Γιαννόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, αναποδογυρίστηκε όχημα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 14:30, όταν όχημα που οδηγούσε 19χρονος εθνοφρουρός, εισήλθε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, ανατράπηκε σε χωράφι. 

Από τη σφοδρότατη πρόσκρουση, τόσο ο 19χρονος, όσο και ο συνοδηγός του, επίσης 19 ετών, εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος, που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. 

Στη σκηνή κλήθηκαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες απεγκλώβισαν τα δύο πρόσωπα και τα μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί, επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 19χρονου συνοδηγού, ενώ ο οδηγός κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του, να κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου, ενώ παρέλαβαν τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για εξετάσεις. 

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, έκανε έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το τροχαίο, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Σημείωσε μάλιστα πως «εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι υπήρχε αυξημένη ταχύτητα στο όχημα, η οποία ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τους δυο επιβαίνοντες να μην τραυματιστούν ή να μην χάσουν τη ζωή τους, παρά το γεγονός ότι έφεραν ζώνες ασφαλείας. Είναι το κύριο μέλημα όλων μας να τηρούμε τους νόμους και κανονισμούς, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τα όσα λέμε, δυστυχώς κάποιοι σε αυτά δεν ανταποκρίνονται, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα».

Παράλληλα, γίνονται εξετάσεις για να διευκρινιστεί κατά πόσον ο οδηγός προσπάθησε να σταματήσει το όχημα. «Ο δρόμος είναι βρεγμένος από βροχές που προηγήθηκαν του δυστυχήματος και θα γίνουν επισταμένες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν πράγματι ο νεαρός προσπάθησε ή έκανε οποιαδήποτε ενέργεια για να αποφύγει την πρόσκρουση και την εμπλοκή του στο δυστύχημα.»

Από τις εξετάσεις που έγιναν μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί εάν εκείνη τη στιγμή υπήρχαν άλλα οχήματα στο σημείο. «Γίνονται εξετάσεις για να εξασφαλιστεί μαρτυρία και να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος».

Σημειώνεται πως τα ακριβή αίτια θανάτου του 18χρονου, θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό