Αχώριστοι στη ζωή, αχώριστοι και στον θάνατο οι Μάκηδες-Πήγαιναν να τραγουδήσουν

Αχώριστοι στη ζωή, αχώριστοι και στον θάνατο, οι «Μάκηδες», όπως τους γνώριζαν όλοι, που έσβησαν στην άσφαλτο το βράδυ της Κυριακής έπειτα από νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά το Παραμάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός ο 24χρονος Πρόδρομος και ο 26χρονος Αβραάμ

Οι δύο νεαροί, Πρόδρομος (Mάκης) Θεμιστοκλέους και Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών, επέβαιναν στο όχημα της 28χρονης οδηγού, η οποία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να ανατραπεί και να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ στη συνέχεια αναποδογυρίστηκε και ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου. Ακολούθως, οδηγός λεωφορείο, δεν πρόλαβε να φρενάρει, και χτύπησε βίαια στο όχημα της 28χρονης. 

Οι τρεις επιβαίνοντες του σαλούν οχήματος εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ ασθενοφόρο τους μετέφερε στο Νοσοκομείο. Ωστόσο, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο νεαρών, ενώ η κατάσταση της υγείας της 28χρονης είναι εκτός κινδύνου.

Μάκης Αλεξάνδρου

​Οι «Μάκηδες», δύο νέοι γεμάτο όνειρα, ήταν αχώριστοι φίλοι και τους ένωνε η αγάπη τους για την μουσική, όπου τραγουδούσαν και μαζί, ενώ το βράδυ της Κυριακής μετέβαιναν μαζί με την 28χρονη, επίσης μουσικό, σε υποστατικό στην Πάφο για να τραγουδήσουν.

Mάκης Θεμιστοκλέους

Οι Βρετανικές Βάσεις συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο νεαρών θα εξακριβωθούν με την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού τους. Και στους δύο οδηγούς έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε οποιοσδήποτε επιβάτης από το λεωφορείο, ενώ λίγο μετά τις 11:00 δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, με κατεύθυνση την Πάφο, παρά την έξοδο Παραμαλίου, η οποία ήταν κλειστή λόγω του χθεσινοβραδινού διπλού θανατηφόρου τροχαίου.

Σύμφωνα με τις Βρετανικές Βάσεις, η λωρίδα κυκλοφορίας άνοιξε λίγο μετά τις 11 το πρωί, αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για το τροχαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διπλή τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός ο 24χρονος Πρόδρομος και ο 26χρονος Αβραάμ

Δειτε Επισης

Ανήλικη ξυλοκόπησε άγρια τη 17χρονη αδερφή της στην Ελλάδα-Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του
«Θέλουμε μία ζωή απαλλαγμένη από τον φόβο της αστυνομικής βίας»-Ειρηνική διαμαρτυρία μεταναστών
Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024-Αισιοδοξία Υφ. Τουρισμού
Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων