Χειροπέδες σε άλλους δύο για τα επεισόδια στη Χλώρακα-Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας

Στις δεκαπέντε έφθασαν οι συλλήψεις για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν την περασμένη Δευτέρα και την περασμένη Τρίτη στη Χλώρακα, αφού οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα. 

Συγκεκριμένα, οι Αρχές συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 17 και 35 ετών. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση άλλα δώδεκα πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ οι δύο συλληφθέντες, μαζί με 20χρονο που εντοπίστηκε χθες, αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου.

Για την υπόθεση οχλαγωγίας στις 3 Ιανουαρίου, συνολικά συνελήφθησαν 12 πρόσωπα και για τις 4 Ιανουαρίου, συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο τελούν υπό κράτηση και για τις δύο υποθέσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή τους για τέσσερις ημέρες.

Νέα συντονισμένη επιχείρηση στη Χλώρακα

Την ίδια ώρα, οι Αρχές διενήργησαν άλλη μια συντονισμένη επιχείρηση για αστυνόμευση της κοινότητας Χλώρακας με τη συμμετοχή μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, της ΜΜΑΔ, του ΟΠΟΔ Αρχηγείου και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων (ΔΑΣΑ).

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα, για παραβάσεις του διατάγματος που αφορά την εγκατάσταση αιτητών διεθνούς προστασίας στην εν λόγω κοινότητα. Εκεί, εντοπίστηκαν 12 πρόσωπα να διαμένουν κατά παράβαση του διατάγματος και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Επίσης, ανακόπηκαν συνολικά 372 οχήματα, εκ των οποίων ερευνήθηκαν τα 125, καθώς και 194 πρόσωπα, ενώ προέκυψαν 29 τροχαίες καταγγελίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανησυχία της Κυβέρνησης για τη νέα εγκληματική ενέργεια-«Αξιολογούμε διαρκώς τα μέτρα»
Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών-Στάλθηκε επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο
Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Στη μάχη και εναέριο μέσο
Στην εξίσωση δύο εμπρησμοί στη Λευκωσία και μια βόμβα στον Πρωταρά-Είχε κληθεί για κατάθεση το «Δημητρούι»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 14χρονος-Ζητά βοήθεια η Αστυνομία
Συλλήψεις Αστυνομίας και Βρετανικών Βάσεων για κροτίδες και ναρκωτικά
Χειροπέδες σε 39χρονο για κλοπή από αποθήκη-Κλάπηκε περιουσία πέραν των 1000 ευρώ
Ή αυτοί ή εκείνος... Η απόφαση επί της προσφυγής θα γράψει το τέλος της ιστορίας
Λοϊζίδης vs Παπαθεοδώρου: Ο χαρτοπόλεμος, οι κατηγορίες και η καταγγελία για κατάχρηση εξουσίας
Οι άνθρωποι της νύχτας δραστηριοποιούνται πλέον την ημέρα και η Αστυνομία αναζητά χειροκροτητές