Πέμπτη 19 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα-Άρπαξαν πάνω από 1500 ευρώ

  08/01/2022 06:52
Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα-Άρπαξαν πάνω από 1500 ευρώ

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα-Άρπαξαν πάνω από 1500 ευρώ

  08/01/2022 06:52

Στη Λάρνακα φαίνεται να χτύπησαν αυτή τη φορά οι ληστές περιπτέρων, οι οποίοι μετά τις τρεις ληστείες στη Λεμεσό, άλλαξαν πόλη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 02:00, τρία πρόσωπα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα και προτάσσοντας πιστόλι και μαχαίρι ζήτησαν από τον 21χρονο υπάλληλο να τους δώσει τις εισπράξεις. 

Τελικά, οι τρεις δράστες άρπαξαν χίλια ευρώ από το ταμείο, 630 ευρώ από το πορτοφόλι του υπάλληλου καθώς και πέντε πακέτα τσιγάρα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 

Αμέσως, στις τάξεις της Αστυνομίας σήμανε συναγερμός και μέλη της δύναμης μετέβησαν στο σημείο, όπου απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Ταυτόχρονα, άρχισαν να χτενίζουν την πόλη για εντοπισμό των δραστών χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός τους. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, οι δράστες φέρονται να είναι ινδικής καταγωγής, λεπτής σωματικής διάπλασης ύψους 1,70μ. περίπου, ενώ είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με προστατευτικές μάσκες.

Όπως φαίνεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τρόπος δράσης ήταν πανομοιότυπος με αυτόν σε περίπτερα στη Λεμεσό και ως εκ τούτου εικάζεται πως πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι η σπείρα είχε χτυπήσει και σε τρία περίπτερα στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας