Τρίτη 9 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα άγρια επεισόδια στην Πάφο-Πέτρες, πυροβολισμοί και ζημιές

  04/01/2022 20:15
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα άγρια επεισόδια στην Πάφο-Πέτρες, πυροβολισμοί και ζημιές

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα άγρια επεισόδια στην Πάφο-Πέτρες, πυροβολισμοί και ζημιές

  04/01/2022 20:15

Ομάδα προσώπων που διαμένουν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα  φέρεται να δημιούργησαν νέο επεισόδιο  στην περιοχή της Χλώρακας πετώντας πέτρες και ξύλα, ενώ φέρονται επίσης να έριξαν πέτρες στους αστυνομικούς που έσπευσαν στη σκηνή, οι οποίοι έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι τέσσερις στο κελί, καταζητούνται οι άλλοι έξι για την άγρια συμπλοκή

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, το νέο επεισόδιο διαδραματίστηκε γύρω στις 19:00 απόψε όταν ομάδα προσώπων με καταγωγή από τη Συρία φέρεται να καυγάδιζαν μεταξύ τους. 

Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας ωστόσο στη θέα των μελών της Αστυνομίας, οι εμπλεκόμενοι στον καυγά φέρονται να άρχισαν να ρίχνουν πέτρες στους αστυνομικούς και σε διερχόμενα οχήματα, ιδιοκτήτες των οποίων κατήγγειλαν τις κακόβουλες ζημιές στην Αστυνομία.

Τα μέλη της Αστυνομίας σε μια προσπάθεια να διαλύσουν τη συγκέντρωση και την οχλαγωγία, όπως αναφέρθηκε από εκπρόσωπο της ΑΔ, έριψαν και προειδοποιητικούς πυροβολισμούς σε μια προσπάθεια να διαλυθεί η ομάδα των εμπλεκομένων στο επεισόδιο. 

 Εξάλλου, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρέμβει ώστε να κλείσει το συγκρότημα που, όπως είπε, "λειτουργεί παράνομα και στο οποίο διαμένουν 500 - 600 άτομα εκ των οποίων κάποιοι αιτητές πολιτικού ασύλου". Σήμερα, είπε "με τα επεισόδια δυστυχώς ζήσαμε στιγμές τρόμου με όλα τα αρνητικά με επακόλουθα".

Ο κ. Λιασίδης ανέφερε πως για το συγκεκριμένο συγκρότημα έχει εκδοθεί σχετικό διάταγμα από την Έπαρχο Πάφου για να κλείσει.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας