Υπέστη σοκ ο 17χρονος που πυροβόλησε τον πατέρα του-Εξετάστηκε από ψυχίατρο

Συνελήφθη αργά το απόγευμα ο 17χρονος που φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 45χρονο πατέρα του, Αντώνη Χαριλάου, στη διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης σε περιοχή των χωριών Σούνι-Ζανατζιά.

Ο ανήλικος συνελήφθη για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, παράνομη κατοχή και μεταφορά κυνηγετικού όπλου και εκρηκτικών υλών. Ο 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος, λίγη ώρα αργότερα, χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προσπάθησε να πυροβολήσει θήραμα ο 17χρονος, σκότωσε κατά λάθος τον πατέρα του

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βοηθός Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν ότι ο θάνατος του άτυχου Χαραλάμπους, οφείλεται σε ατύχημα. Μάλιστα, ο ανήλικος παραπέμφθηκε για εξέταση σε Κυβερνητικό Ψυχίατρο και του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή, ενώ διευθετήθηκαν μελλοντικά ραντεβού για συνεδριάσεις και παρακολούθηση. 

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας και γιος είχαν μεταβεί το πρωί στο Σούνι για κυνήγι, ωστόσο έμελλε να είχε τραγική κατάληξη. 

Ο 17χρονος γιος, στην προσπάθεια του να πυροβολήσει θήραμα, λόγω και της απειρίας του, πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 45χρονος Ελληνοκύπριος να σωριαστεί στο έδαφος. 

​Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βοηθός Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, «γύρω στις δέκα το πρωί, 45χρονος, ενώ βρισκόταν σε κυνηγετική εξόρμηση μαζί με τον ανήλικο γιο του, στην περιοχή Ζανακιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο ανήλικος πυροβόλησε τον πατέρα του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».  

Ο 17χρονος σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει και να κλαίει, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, τόσο από τον ανήλικο όσο και από κυνηγούς που άκουσαν τις φωνές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου απέκλεισαν την σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ στο σημείο για αυτοψία έχουν κληθεί οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. 

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, στη σκηνή εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία διερευνά «κυνηγετικό ατύχημα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο κυνηγός μετά από δάγκωμα φίνας
Πολλές αναφορές για κυβερνητική διαφθορά στην Κύπρο καταγράφηκαν σε έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος-Ενημερώνει αρχηγούς κομμάτων για τις εξελίξεις στο Κυπριακό
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε μετανάστη το πτώμα-«Υπάρχει υπόνοια ότι πρόκειται για γυναίκα»
Προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του φίλου της και συνελήφθη
Συνελήφθη 66χρονος για κλοπή μοτοσικλέτας στην Πάφο
Συνελήφθησαν δεκατρία πρόσωπα που εργάζονταν παράνομα
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ονδούρας προχώρησαν στην κατάσχεση άνω των 2,8 τόνων κοκαΐνης (pics)
Συνελήφθησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Ιταλία για επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων εγκλείστων