Σχεδόν εξ επαφής το χτύπημα στον Ευαγγέλου-Τι κατέγραψε το βίντεο

Καρέ καρέ κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τις κινήσεις των δραστών του συμβολαίου θανάτου, του 53χρονου Ανδρέα Ευαγγέλου, ο οποίος έπεσε νεκρός το βράδυ της Τρίτης, από πυροβολισμούς, έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε, στη Λάρνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ήθελαν πάση θυσία νεκρό τον Ευαγγέλου-Πάνω από τρεις σφαίρες, πισώπλατα τα πυρά

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το βίντεο που εντόπισε η Αστυνομία, από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της πολυκατοικίας, διαπιστώθηκε ότι μοτοσικλέτα τύπου scooter, κατευθύνθηκε από το δρόμο του Μακένζι, προς την πολυκατοικία, όπου στάθμευσε σε συγκεκριμένο σημείο, αναμένοντας το θύμα. 

Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 20:30, ο Ευαγγέλου έφθασε με το όχημά του από την ίδια κατεύθυνση κι αφού εισήλθε στην πολυκατοικία, στάθμευσε. Ακολούθως, προσεγγίζεται από την μοτοσικλέτα τύπου scooter και τότε, αποβιβάζεται ο συνοδηγός, ο οποίος στη συνέχεια πλησιάζει το όχημα του 53χρονου και σχεδόν εξ΄επαφής αρχίζει να πυροβολεί από το πίσω τζάμι, επιφέροντάς του το θάνατο.

Ο 53χρονος εκ πρώτης όψεως φέρεται να φέρει τρία με πέντε τραύματα στην πλάτη και ένα σχεδόν στο κεφάλι. Οι ανακριτές της υπόθεσης περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια, ενώ αναζητούν άλλα κλειστά κυκλώματα από την περιοχή, ώστε να διαπιστωθεί αν καταγράφηκαν οι κινήσεις της μοτοσικλέτας.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα, ενώ φαίνεται να γνώριζαν καλά τις κινήσεις του στόχου, εξού και παραμόνευαν έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αρκετά πρόσωπα που είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον 53χρονο, πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, για να ανακριθούν και να εξεταστεί το άλλοθί τους, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτει οτιδήποτε, εναντίον οποιουδήποτε προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι εκτέλεσαν τον 53χρονο-Καραδοκούσαν και χτύπησαν πριν εξέλθει από το όχημα

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Αστυνομίας, θεωρείται δεδομένο ότι επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου, με το κίνητρο να εκτιμάται ότι είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας. 

Ο 53χρονος, ήταν πεθερός του 34χρονου Μάριου Γεωργίου, άλλως Μαριούθκιας, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ, τον περασμένο Απρίλιο, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του. Παρόλα αυτά, οι Αρχές δεν θεωρούν δεδομένο ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμβόλαιο θανάτου η νέα γκανγκστερική εκτέλεση-Πρώην πεθερός του Μαριούθκια το θύμα

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού του 53χρονου, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ