Έπιασαν τον έναν επ' αυτοφώρω να παγιδεύει άγρια πτηνά, επιτέθηκε σε αστυνομικό ο άλλος

Συνελήφθησαν δυο άτομα σε σχέση με υπόθεση παράνομης παγίδευσης και θανάτωσης άγριων πτηνών στο Ζύγι. Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.   

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου γυναίκα κατήγγειλε στον Αστυνομικό σταθμό Ζυγίου ότι άντρας στην περιοχή Ζυγίου προσπαθούσε να παγιδεύσει άγρια πτηνά.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν δυο ακτιβιστές να παρακολουθούν άτομο το οποίο προσπαθούσε να παγιδεύσει με δίκτυα άγρια πτηνά.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε πως πρόκειται για άνδρα 41 ετών, ενώ στην συνέχεια κατέφθασε στο σημείο ακόμα ένας άνδρας 51 ετών ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σωματικά στον αστυνομικό με σκοπό να τον εκφοβίσει, να τον τράβηξε από το πουλόβερ, από το χέρι, να τον εξύβρισε και έφυγε από το σημείο μαζί με τον άνδρα 41 ετών που φαίνεται να γνωρίζονται μεταξύ τους.

Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου τα δυο άτομα αναγνωρίστηκαν από την Αστυνομία η οποία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και έρευνας στις οικίες και στα υποστατικά τους.

Τα δυο άτομα συνελήφθησαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι και αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Τα αδικήματα που εξετάζονται εναντίον τους σύμφωνα με την αστυνομία είναι συνεργεία μετά την διάπραξη αδικήματος, επίθεση σε αστυνομικό, κατοχή και παράνομη χρήση μέσω σύλληψης και θανάτωσης άγριων πτηνών, επίθεση απειλή και παρεμπόδιση στο έργο της δικαιοσύνης.

Δειτε Επισης

Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου