Συγγενής και γείτονας της άτυχης Ανδρούλλας ο 30χρονος διαρρήκτης

Συγγενής της άτυχης Ανδρούλλας Παπαχριστοφόρου, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από θανατηφόρο δυστύχημα την περασμένη Κυριακή στην Πάφο, είναι ο 30χρονος που συνελήφθη για τη διάρρηξη στην κατοικία της και την κλοπή διάφορων ειδών, που ανήκαν στην εκλιπούσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 30χρονο για την διάρρηξη της κατοικίας της άτυχης Ανδρούλλας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, έπειτα από μαρτυρία που τον ενέπλεκε στην υπόθεση, ήταν γείτονας και συγγενής της άτυχης 60χρονης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, ο γιος της 60χρονης κατήγγειλε την υπόθεση της διάρρηξης στην Αστυνομία. Όπως ανέφερε ο ίδιος, μετέβη στην κατοικία της μητέρας του όπου αντιλήφθηκε πως το παράθυρο της κουζίνας είχε παραβιαστεί ενώ οι φερόμενοι δράστες απέσπασαν περιουσία, η οποία φαίνεται να εντοπίστηκε κρυμμένη σε παρακείμενο υποστατικό - οικοδομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ένταλμα σύλληψης για τη διάρρηξη της κατοικίας της άτυχης Ανδρούλλας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Στην οικοδομή που εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία βρέθηκε η τηλεόραση της θανούσας, ο υπολογιστής της , αρώματα και άλλα αντικείμενα. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εξετάσεις και για τον εντοπισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος  που φέρεται να παρέσυρε την 60χρονη και να εγκατέλειψε την σκηνή, σύμφωνα με καταγραφή των εικόνων από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ηλικίας 44 ετών ήδη τελεί υπό εξαήμερη κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η απανθρωπιά στο μεγαλείο της-Έκλεψαν την οικία της άτυχης Ανδρούλας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σύμφωνα με μαρτυρία αρχικά το θύμα φέρεται να είχε κτυπηθεί από άλλο αυτοκίνητο, του οποίου τα στοιχεία λείπουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μείνει η 60χρονη καθήμενη επί του δρόμου, αλλά χωρίς να μπορεί να απομακρυνθεί από το δρόμο. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή.

Στην συνέχεια, διήλθε του δρόμου ο 44χρονος οδηγός, ο οποίος την παρέσυρε με το όχημά του. Ο 44χρονος συλληφθείς αντιμετωπίζει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου λόγου επικίνδυνης και απερίσκεπτης πράξης και της εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Για επιστημονικές εξετάσεις στο Αρχηγείο το όχημα που παρέσυρε θανάσιμα την 60χρονη

Δειτε Επισης

Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου