Κτυπήθηκε και από δεύτερο όχημα η άτυχη Ανδρούλα-Παρέμεινε καθήμενη στον δρόμο

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση θανατηφόρου δυστυχήματος με θύμα 60χρονη στην Πάφο, μετά από στοιχεία που κατέχουν οι ανακριτικές αρχές ότι την 60χρονη φέρεται να κτύπησαν δύο οχήματα, σύμφωνα με καταγραφή των εικόνων από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σύμφωνα με μαρτυρία αρχικά το θύμα φέρεται να είχε κτυπηθεί από άλλο αυτοκίνητο, του οποίου τα στοιχεία λείπουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μείνει η 60χρονη καθήμενη επί του δρόμου, αλλά χωρίς να μπορεί να απομακρυνθεί από το δρόμο. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή. Στην συνέχεια, διήλθε του δρόμου ο 44χρονος οδηγός, ο οποίος την παρέσυρε με το όχημά του.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Νικολάου ανέφερε πως υπάρχει ικανοποιητική μαρτυρία μέχρι στιγμής εναντίον του συλληφθέντα που τον συνδέει με την σκηνή του δυστυχήματος. Πρόσθεσε ωστόσο πως οι έρευνες συνεχίζουν για εξασφάλιση και περαιτέρω μαρτυρίας και διασφάλιση αυτής που κατέχει η Αστυνομία αλλά και επιπλέον άλλης μαρτυρίας για την αναζήτηση του οχήματος που φέρεται να ενέχεται στο αρχικό δυστύχημα.

Επεσήμανε επίσης πως στο χώρο που συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο εντοπίστηκε εσωτερικό κάλυμμα του φτερού του αριστερού τροχού οχήματος ιδίου τύπου με το όχημα που ενεπλάκη στην θανατηφόρα οδική σύγκρουση. Επίσης ανέφερε ότι από το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του υπόπτου απουσίαζε το κάλυμμα καθώς και ο μπροστινός προφυλακτήρας.

Πρόσθεσε πως ένα από τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην σκηνή ήταν και ένα καθρεφτάκι που φαίνεται να ανήκει σε αυτοκίνητο άλλη μάρκας, και ενδεχομένως να είναι το πρώτο ενεχόμενο όχημα το οποίο αναζητείται.

Ο 44χρονος συλληφθείς αντιμετωπίζει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου λόγου επικίνδυνης και απερίσκεπτης πράξης και της εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος.

Στο μεταξύ στο Αρχηγείο Αστυνομίας μεταφέρθηκε το όχημα του 44χρονου που ενεπλάκη στο θανατηφόρο το βράδυ της Κυριακής με θύμα 60χρονη από την Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου και σήμερα αναμένεται να εξεταστεί επιστημονικά. Ο 44χρονος τελεί από χθες υπό εξαήμερη κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Για επιστημονικές εξετάσεις στο Αρχηγείο το όχημα που παρέσυρε θανάσιμα την 60χρονη

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί