Σάββατο 21 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Συνελήφθη ο οδηγός που χτύπησε την 60χρονη-Αντιμέτωπος με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας

  20/12/2021 17:26
Συνελήφθη ο οδηγός που χτύπησε την 60χρονη-Αντιμέτωπος με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη ο οδηγός που χτύπησε την 60χρονη-Αντιμέτωπος με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας

  20/12/2021 17:26

Υπό κράτηση τέθηκε 43χρονος για υπόθεση πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος και ανθρωποκτονίας σε βάρος 60χρονης. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 16:40 το απόγευμα συνελήφθη 43χρονος άνεργος από την Πάφο ως ύποπτος για το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα την 60χρονη Ανδρούλλα Παπαχριστοφόρου, ηλικίας 60 ετών, από την Πάφο.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ένεκα των συνθηκών του δυστυχήματος και όπως καταγράφεται σε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης η Αστυνομία Πάφου  εκτός από το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας , πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης, εγκατάλειψη της σκηνής, έχει προσθέσει και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις συνέχισε, φαίνεται ότι στην πρόκληση του θανατηφόρου δυστυχήματος υπήρχε κατάφωρη αμέλεια. 

Επιπρόσθετα η Αστυνομία  εντόπισε το όχημα που αναζητούσε BMW άσπρου χρώματος, δίπορτο και ίδιας περιγραφής με αυτό που ενέχεται στο δυστύχημα . Το όχημα πρόσθεσε έχει παραληφθεί ως τεκμήριο και  θα εξεταστεί επιστημονικά με σκοπό να συνδεθεί και με τεκμήρια που αφέθηκαν στην σκηνή κατά το δυστύχημα αλλά και με δείγματα που θα ληφθούν για σκοπούς επιστημονικές σύγκλησης, κατέληξε. 

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής φέρεται να κατέγραψε το συμβάν του θανατηφόρου, σύμφωνα με το οποίο ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα μόλις αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε την 60χρονη, έπιασε με τα χέρια το κεφάλι του και αφού εισήλθε εντός του οχήματος έκανε όπισθεν για να απεγκλωβιστεί η γυναίκα από το όχημα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έπιασε το κεφάλι του, έβαλε όπισθεν και έφυγε ο οδηγός που χτύπησε την 60χρονη

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας