Πάνω από δέκα χιλιάδες η λεία που κλάπηκε από κοσηματοπωλείο-Καλοστημένο σχέδιο

Στις 10χιλ. με 12χιλ. ανέρχεται η αξία των κλοπιμαίων κοσμημάτων, που απέσπασαν άγνωστοι από κοσμηματοπωλείο, χθες τα ξημερώματα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Μιχάλη Νικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο και σήκωσαν χρυσαφικά (pics)

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, οι εξετάσεις για τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ έχει ληφθεί και αριθμός καταθέσεων.

Ο κ. Νικολάου, ανέφερε πως ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 04:45 χθες ήχησε ο συναγερμός κοσμηματοπωλείου. Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και την απέκλεισαν, ενώ έγινε και η επιστημονική της εξέταση. Η Αστυνομία συλλέγει, είπε, διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών και διενεργεί και εξετάσεις στην περιοχή για εξασφάλιση μαρτυρίας ως προς τους δράστες. Το κοσμηματοπωλείο διέθετε αντικλεπτικό σύστημα που βγάζει καπνό γεγονός, όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, που απέτρεψε τους φερόμενους δράστες να αποσπάσουν μεγαλύτερη περιουσία και φεύγοντας σπάζοντας μόνο τη μία βιτρίνα.

Είπε ακόμη πως  από περαιτέρω εξετάσεις, οι φερόμενοι δράστες φέρεται αρχικά να ανέβηκαν σε κεραμιδόστεγη γειτονικού κτιρίου, περπατώντας στα κεραμίδια πλησίασαν το κτίριο του κοσμηματοπωλείου που εφάπτεται και μικρού στρογγυλού παράθυρου τύπου φωταγωγού, που ήταν καλυμμένο με πλακάζ, αφού αφαίρεσαν το πλακάζ εισήλθε ο δράστης από το παράθυρο και κατέληξε εντός του κοσμηματοπωλείου, αφού πρώτα απέκοψε ένα κομμάτι της φευδοοροφής του καταστήματος.  Πρόσθεσε πως λόγω ύψους ίσως οι δράστες να χρησιμοποίησαν κάποιου είδους σχοινιά ή ιμάντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών