ΒΙΝΤΕΟ: Το επεισόδιο με αξιωματικό και η σύλληψη-Διορίζεται ποινικός ανακριτής

Ενώπιον της Ανεξάρτητης Αρχής Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, απευθύνθηκε ο πολίτης που κατήγγειλε σε δημόσια ανάρτησή του, ότι δέχθηκε επίθεση από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σάλος με καταγγελία πολίτη για ξυλοδαρμό από Αξιωματικό-«Φώναζε ότι θα με γ@@@ε»

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του πολίτη πριν κάποιες μέρες, όταν ο Αστυνομικός Διευθυντής στάθμευσε το όχημά του έξω από μαγαζί, αποκόπτοντας την είσοδο σε πολυκατοικία.

Τότε, ο πολίτης, ηλικίας 41 ετών, του ανέφερε όπως υποστηρίζει, ότι του είπε να το μετακινήσει, αφού «τα έκλεισε όλα», με τον Αστυνομικό Διευθυντή να του φωνάζει «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;».

Στη συνέχεια προσπάθησε, όπως ισχυρίζεται, να του επιτεθεί, αλλά τον συγκράτησαν οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο χώρο. Τελικά, αφού ο αστυνομικός μετέβη σε κοντινό σημείο, επέστρεψε προκαλώντας τον 41χρονο. Όπως αναφέρει, ο αξιωματικός του είπε πως «αν είναι μάγκας να του ξαναφωνάξει Ρε» και εκείνος του είπε πως «είμαι».

Τελικά στο σημείο κλήθηκαν από τον Αστυνομικό Διευθυντή, μέλη της Αστυνομίας, τα οποία όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο πολίτης, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα, εκεί όπου ο Αστυνομικός Διευθυντής τον χτύπησε στη μέση, παρότι ο παραπονούμενος τους είχε αναφέρει ότι είχε υποβληθεί κάποιο διάστημα προηγουμένως σε εγχείρηση σπονδυλοδεσίας.

Τελικά, ο 41χρονος αφέθηκε ελεύθερος και στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία στην ΑΑΔΙΠΑ.

Μιλώντας στον REPORTER, ο πρόεδρος της ΑΑΔΙΠΑ, Ανδρέας Πασχαλίδης, ανέφερε πως ο πολίτης τους ενημέρωσε για το περιστατικό και από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκαν στο Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη, ώστε να δώσει το πράσινο φως, για να διοριστούν ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές για την υπόθεση.

Παράλληλα, η Αρχή ζήτησε όπως λάβει κλειστά κυκλώματα από τον αστυνομικό σταθμό στον οποίο έγινε, όπως καταγγέλλει ο πολίτης, η επίθεση, ώστε να διαφανεί τι κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Σε πιο κάτω βίντεο που από μαγαζί, έξω από το οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό, ακούγονται φωνές και σε κάποια στιγμή φαίνεται αριθμός αστυνομικών που κλήθηκαν στο μέρος, να συλλαμβάνει τον 41χρονο.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»