Τρίτη 18 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αναζητεί άλλους τέσσερις για τα επεισόδια στο Τάσος Μάρκου η Αστυνομία (pics)

  08/12/2021 17:21
Αναζητεί άλλους τέσσερις για τα επεισόδια στο Τάσος Μάρκου η Αστυνομία (pics)

Αναζητεί άλλους τέσσερις για τα επεισόδια στο Τάσος Μάρκου η Αστυνομία (pics)

  08/12/2021 17:21

Άλλες τέσσερις φωτογραφίες προσώπων που αναζητούνται σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, 04 Δεκεμβρίου, 2021, στο χώρο του Σταδίου Τάσος Μάρκου, στο Παραλίμνι, δίνει στη δημοσιότητα σήμερα η Αστυνομία.

Τα επεισόδια είχαν σημειωθεί μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ε.Ν. Παραλιμνίου – Ομόνοια 29M, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία πρόσωπα.

Την ίδια μέρα η Αστυνομία δημοσίευσε άλλες έξι φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτοί αναζητούνται για τα επεισόδια στο ΕΝΠ-ΑΛΣ Ομόνοια (pics)

Σε σχέση με τα επεισόδια η Αστυνομία προχώρησε μέχρι στιγμής σε πέντε συλλήψεις για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθη 28χρονος, ο οποίος τελεί υπό πενθήμερη κράτηση.

Στις 6 Δεκεμβρίου, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος 22χρονος, η φωτογραφία του οποίου είχε δημοσιευθεί από την Αστυνομία, για σκοπούς εντοπισμού του. Ο 22χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Χθες τα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου προχώρησαν σε άλλες τρεις συλλήψεις, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Πρόκειται για 45χρονο, 38χρονο και 16χρονο, οι οποίοι αφού ανακρίθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των εικονιζόμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας