Προσπάθησαν να μπουκάρουν στα αποδυτήρια οι χούλιγκαν-Κτύπησαν τρεις οπαδούς

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας πέντε ημερών τέθηκε σήμερα άντρας ηλικίας 28 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους.

Ο 28χρονος ύποπτος συνελήφθη γύρω στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου, στο χώρο του Σταδίου Τάσος Μάρκου, στο Παραλίμνι, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΕΝ Παραλιμνίου και Ομόνοια 29Μ, για το αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης, αφού αυτός φέρεται να εξύβρισε μέλος της Αστυνομίας που τον εντόπισε να εξέρχεται από τη δυτική κερκίδα του σταδίου, μαζί με άλλους οπαδούς της ομάδας της Ομόνοια 29Μ, που είχαν εισέλθει παράνομα στην κερκίδα, την ώρα που από αυτήν εξέρχονταν οι οπαδοί της ομάδας της ΕΝ Παραλιμνίου.

Η ομάδα από 15 περίπου οπαδούς της Ομόνοια 29Μ, που εισήλθαν παράνομα στη δυτική κερκίδα, είχαν επιτεθεί εναντίον των οπαδών της ΕΝ Παραλιμνίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών οπαδών της ομάδας του Παραλιμνίου.

Δείτε το βίντεο με τις συμπλοκές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Καρέ καρέ τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στο Παραλίμνι

Είχε προηγηθεί απόπειρα από 50 περίπου οπαδούς της Ομόνοια 29Μ, να εισέλθουν στα αποδυτήρια των δύο ομάδων, μέσω της εισόδου εξωτερικά της δυτικής κερκίδας, ωστόσο αποτράπηκαν από μέλη της Αστυνομίας, που στη συνέχεια δέχθηκαν πετροβολισμό από τους 50 οπαδούς.

Οι τρεις οπαδοί της ΕΝ Παραλιμνίου που δέχθηκαν επίθεση, όπως διαπιστώθηκε από ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, υπέστησαν εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός τους και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και της παρέμβασης των μελών της Αστυνομίας για καταστολή τους, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη δημοσίευση αριθμού φωτογραφιών υπόπτων προσώπων, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτοί αναζητούνται για τα επεισόδια στο ΕΝΠ-ΑΛΣ Ομόνοια (pics)

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Εγκέφαλος του κυκλώματος που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικες μια 25χρονη-Ο ρόλος της και οι πληρωμές με κοκαΐνη
Ελπίδα Παπαναστασίου ότι το τερματικό θα ολοκληρωθεί εντός του 2024
Αυστηρή αντίδραση Λευκωσίας στις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν-«Καταδικαστέες, απαράδεκτες και προκλητικές»
Κατηγορήθηκε γραπτώς 44χρονος για επίθεση και ρατσιστική συμπεριφορά
Καταθέτουν εντός ημερών στην ανακριτική επιτροπή οι μοναχοί-Χωρίς χρονοδιάγραμμα οι έρευνες της Εκκλησίας
Τέσσερις αποφάσεις Υπουργικού για τον Ακάμα-Ξεκινούν έργα για ασφαλή διακίνηση των επισκεπτών
Έκπληκτη η ιδιοκτήτρια του δικηγορικού γραφείου για την επίθεση με πυροβολισμούς
Βέλτιστες τροποποιήσεις στο σχέδιο ενέργειας ΑΠΕ ενέκρινε το Υπουργικό
Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά σε οχήματα στην Γεροσκήπου εκτιμά η Αστυνομία
Δύο νέα λεωφορεία για τους εγκλωβισμένους ενέκρινε το Υπουργικό