Τρίτη 25 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό για κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή

  05/12/2021 13:34
Πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό για κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή

Πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ σε κυνηγό για κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή

  05/12/2021 13:34

Ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 2 χιλιάδες ευρώ εκδόθηκε σήμερα σε άντρα ηλικίας, 38 ετών, που εντοπίστηκε τα ξημερώματα από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας σε απαγορευμένη για το κυνήγι περιοχή, να μεταφέρει σε όχημα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει συγκεκριμένα ότι γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν σε απαγορευμένη για το κυνήγι περιοχή στον Καλοπαναγιώτη, όχημα στο οποίο επέβαινε ο 38χρονος, με οδηγό 37χρονο και συνοδηγό 63χρονο.

Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι στα πίσω καθίσματα, όπου βρισκόταν ο 38χρονος, βρισκόταν εκτός θήκης, ένα αποσυναρμολογημένο δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, καθώς και δύο πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Οι τρεις άντρες οδηγήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Πεδουλά, όπου αφού διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου είναι ο 38χρονος, τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εξέδωσαν σε αυτόν εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ, για την παράνομη μεταφορά κυνηγετικού πυροβόλου όπλου σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου.

Το κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και τα δύο φυσίγγια κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια από τα μέλη της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας