Στον αέρα η υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου, έκανε πίσω ο πρόεδρος του Οθέλλου

Σε μια λεπτή γραμμή κρέμεται η υπόθεση για κατ’ ισχυρισμό στημένου αγώνα, για τον οποίο κατηγορήθηκε και παραπέμφθηκε σε δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, ο πρόεδρος, κατά τον ουσιώδη χρόνο, της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς και ο διαιτητής, Ανδρέας Κωνσταντίνου.   

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει ο πρόεδρος του Οθέλλου Αθηένου, ο οποίος ωστόσο έκανε πίσω εκφράζοντας την επιθυμία του να μην καταθέσει από το εδώλιο του μάρτυρα, ενώ δεν αναγνώρισε ούτε την κατάθεση που είχε δώσει στην Αστυνομία, στη βάση της οποίας είχαν συλληφθεί οι δύο κατηγορούμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι, ο ύποπτος αγώνας ήταν για το Οθέλλος Αθηένου -Αγία Νάπα, που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2020, για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Ο πρόεδρος του Οθέλλου είχε αναφέρει, σύμφωνα με τα όσα είχαν ακουστεί ενώπιον του Δικαστηρίου, πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Μασιά, προσφέροντας του δέκα χιλιάδες ευρώ για να χαρίσει στην Αγία Νάπα.

Μάλιστα, είχε καταθέσει πως ο Δημήτρης Μασιάς του είπε πως αν δεν συμφωνήσουν θα «πιάσει» τον διαιτητή, ενώ ζήτησε από παίκτη του Οθέλλου, του οποίου ήταν μάνατζερ να τον βοηθήσει.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Οθέλλου, ισχυρίστηκε πως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μασιά και του παραπονέθηκε ότι άκουσε πως πειράζει παίκτες της ομάδας του. Τότε, όπως είπε, ο Μασιάς του απάντησε ότι ο ίδιος δεν πειράζει παίκτες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να έβαλε άλλους να πειράξουν παίκτες. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του μάρτυρα, ο Δημήτρης Μασιάς όμως συνέχισε και του είπε ότι με τον μόνο που μίλησε είναι με τον διαιτητή του αγώνα, Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Μετά την άρνηση του προέδρου του Οθέλλου να καταθέσει ενώπιον Δικαστηρίου, η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε αναβολή, ώστε να καλέσει μάρτυρα αστυνομικό, ο οποίος θα αναγνωρίσει την κατάθεση του, ενώ κινδυνεύει να κηρυχθεί ο ως εχθρικός μάρτυρας.    

Η αλλαγή στάσης του προέδρου του Οθέλλου, αποδυναμώνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση, η οποία πλέον βρίσκεται στον αέρα.  

Δειτε Επισης

Συνελήφθη επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο που προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο