Χαμένες στο δάσος οι έρευνες, το κλειδί στον 32χρονο-Ξανά ενώπιον Δικαστηρίου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγείται εκ νέου ο 32χρονος, υπό αριθμόν ένας ύποπτος, για τις εξαφανίσεις των δύο γυναικών από τη Ρωσία, 44 και 33 ετών, οι οποίες βρίσκονται στη λίστα με τα ελλείποντα πρόσωπα από τις 17 Νοεμβρίου, με τους ανακριτές που διερευνούν την υπόθεση να εκτιμούν πως βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα στυγερό διπλό έγκλημα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άφαντος ο καταζητούμενος για την διπλή εξαφάνιση-Το βάρος στα τηλεπικοινωνιακά

Το διάταγμα κράτησης του 32χρονου εκπνέει αύριο, με την Αστυνομία να αναμένεται να ζητήσει την ανανέωση της κράτησης του αφού οι έρευνες ακόμη βρίσκονται σε εξέλιξη και οι ανακριτές θεωρούν πως ο ύποπτος κρατά το κλειδί της εξιχνίασης, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος εκφράζει πλήρη άγνοια. 

Το βάρος των ερευνών έχει πέσει στην ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 32χρονου, ώστε να διαφανεί με ποιους είχε συνομιλήσει από την 17η Νοεμβρίου και μετά, οπότε ήταν και η τελευταία φορά που έδωσαν σημεία ζωής οι δύο γυναίκες, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια να εξακριβωθούν τα δρομολόγια του, με την εξίσωση να αποτελεί σπαζοκεφαλιά, αφού οι ανακριτές δεν έχουν στα χέρια τους κάτι χειροπιαστό που θα στρέψουν τις έρευνες σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας θεωρούν πως οι ισχυρισμοί του 32χρονου, ότι δηλαδή μετέβησαν στο εξοχικό και στη συνέχεια επέστρεψε τις γυναίκες στο χώρο διαμονής του στη Λάρνακα και πως κρατούσε το κινητό και τη πιστωτικό κάρτα της μίας κοπέλας κατόπιν «συμφωνίας» τους, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, εκτιμώντας πως κάτι συνέβη κατά τη διαμονή τους στην οικία στα Κάρδαμα, που είχε ως αποτέλεσμα οι δύο Ρωσίδες να πέσουν θύματα εγκληματικής ενέργειας. 

Το γεγονός πως η κατοικία βρίσκεται στη μέση του δάσους, με πολλαπλές διόδους πρόσβασης αλλά διάφορους δρόμους διαφυγής, καθώς και το γεγονός πως δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι, είναι κάτι που δυσχεραίνει τις έρευνες, με τους ανακριτές να επιστρέφουν για ξανά χθες στο σημείο για χαρτογράφηση της περιοχής, χωρίς όμως να βγαίνει φως από το τούνελ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν για ρουά ματ οι ανακριτές, άπιστος Θωμάς ο 32χρονος-Κλειδί η 17η Νοέμβρη

Οι ανακριτές είναι χαμένοι στο δάσος, προσπαθώντας όμως να ακολουθήσουν δρόμο προς δρόμο, αφού εκτιμούν πως εάν οι δύο γυναίκες δολοφονήθηκαν, θάφτηκαν σε κάποια κοντινή περιοχή, κάτι που ενισχύεται και από το γεγονός πως το τελευταίο στίγμα του κινητού της μίας γυναίκας εντοπίζεται έξω από τη Λεμεσό.  

Υπενθυμίζεται πως κλειδί αποτελεί ο εκσκαφέας που βρέθηκε στο υπόγειο, στη χούφτα του οποίου εντοπίστηκαν αίματα, ενώ κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν και σε άλλα σημεία της οικίας, τόσο εντός όσο και εκτός, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με τη μία από τις κοπέλες και με τον 32χρονο, ο οποίος ωστόσο αμφισβητεί την επιστημονική μαρτυρία. 

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος ύποπτος, 23 ετών, τον οποίο έδειξε ο 32χρονος ως το πρόσωπο που ενδεχομένως να γνωρίζει κάτι περισσότερο ή πιθανόν να τις παρέλαβε αυτός, μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος, ενώ ήταν στη λίστα με τα καταζητούμενα πρόσωπα προ καιρού, αφού τον ψάχνει το ΤΑΕ Λεμεσού για άλλες υπό διερεύνηση υποθέσεις. 

Οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αφού θέλουν να έχουν στα χέρια τους τέτοια στοιχεία που θα αναγκάσουν τον 32χρονο να σπάσει και να μιλήσει στις Αρχές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από την καμένη σορό, στον Zaidan και τις Ρωσίδες-Η δύσκολη εξίσωση χωρίς πτώμα

Δειτε Επισης

Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»
Πρόστιμο σε παρουσιάστρια της ρωσικής τηλεόρασης που επέκρινε την επίθεση στην Ουκρανία-Είχε οργανώσει γυμνό πάρτι
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Πεδίο μάχης η Βενετία για το εισιτήριο των 5 ευρώ-Αντιδρούν οι κάτοικοι, συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας