Άφαντος ο καταζητούμενος για την διπλή εξαφάνιση-Το βάρος στα τηλεπικοινωνιακά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με την εξαφάνιση των δύο γυναικών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στις 17 Νοεμβρίου, με τους ανακριτές της υπόθεσης να θεωρούν πως έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας και πως το κλειδί της εξιχνίασης βρίσκεται στα χέρια του 32χρονου Σύρου που συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από την καμένη σορό, στον Zaidan και τις Ρωσίδες-Η δύσκολη εξίσωση χωρίς πτώμα

Ο 32χρονος, εμμένει στην εκδοχή του, ότι δηλαδή είχε μεταβεί με τις δύο γυναίκες στα Κάρδαμα, όπου και διανυκτέρευσαν σε εξοχική κατοικία, στην οποία εκτελούσε εργασίες, και στη συνέχεια τις επέστρεψε στον χώρο διαμονής τους στη Λάρνακα, ενώ ανακρινόμενος έριξε το μπαλάκι σε 23χρονο ομοεθνή του, αναφέροντας πως ενδεχομένως να ήταν αυτός μαζί τους και να γνωρίζει κάτι περισσότερο. 

Οι ανακριτές, δεν φαίνεται να πείθονται και ιδιαίτερα από τους ισχυρισμούς του, ωστόσο εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του 23χρονου, ο οποίος στο μεταξύ καταζητείτο από το ΤΑΕ Λεμεσού και για άλλες υποθέσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε. 

Ως εκ τούτου, σε μια προσπάθεια να συλλεχθούν πληροφορίες που ενδεχομένως να οδηγήσουν στα ίχνη του, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του. Πρόκειται για τον Omran Hmadai, 23 ετών, από τη Συρία, εναντίον του οποίου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγή.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Παρά τις έρευνες των Αρχών στην περιοχή του Κάτω Αμίαντου, δεν εντοπίστηκαν οποιαδήποτε στοιχεία που να οδηγούν τους ανακριτές στις δύο γυναίκες, με το ενδεχόμενο να μεταφέρθηκαν σε άλλη περιοχή να παραμένει ανοιχτό. 

Μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν χθες εκ νέου έρευνες στην περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται τα αίματα που εντοπίστηκαν στον εκσκαφέα να ήταν κατά την μεταφορά των γυναικών σε άλλο όχημα. Πάντως, η περιοχή χαρτογραφήθηκε από την Αστυνομία και διενεργήθηκαν έρευνες από ανιχνευτικά σκυλιά, σε όλους τους δρόμους που έχει πρόσβαση εκσκαφέας. 

Οι έρευνες των ανακριτών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται να επιστρέψουν ξανά στην εξοχική κατοικία, εάν και εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία. 

Στο επίκεντρο των εξετάσεων αυτή τη στιγμή, είναι τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 32χρονου και της μιας εκ των δύο γυναικών, ώστε να διαφανούν οι διακινήσεις του, ειδικότερα την 17η Νοεμβρίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη των δύο γυναικών. 

Ο 32χρονος ανακρινόμενος αμφισβητεί ότι οι Αρχές εντόπισαν αίματα τα οποία ταυτοποιήθηκαν τόσο με τον ίδιο όσο και με τη μία γυναίκα, επιμένοντας στη θέση τους που δεν συνέβη οτιδήποτε κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εξοχικό. 

Αναφορικά με το γεγονός πως στην κατοχή του εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο της μίας γυναίκας και η πιστωτική της κάρτας, η οποία μάλιστα χρησιμοποιήθηκε από τον 32χρονο, δίνει κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι όμως δεν πείθουν τους ανακριτές, ενώ το κινητό της δεύτερης γυναίκας δεν εντοπίστηκε. 

Έρευνες διενεργήθηκαν και στα οχήματα που χρησιμοποιεί ο 32χρονος, χωρίς όμως να εντοπιστεί οτιδήποτε που θα ρίξει περαιτέρω φως στην υπόθεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν για ρουά ματ οι ανακριτές, άπιστος Θωμάς ο 32χρονος-Κλειδί η 17η Νοέμβρη

Δειτε Επισης

Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν έρευνα για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Δύο εκατομμύρια Βρετανοί υποφέρουν από μακροχρόνια συμπτώματα Covid-Όσα δείχνει έρευνα
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
«Θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα»-H απάντηση του Κρεμλίνου για τους πυραύλους από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία
Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
«Το Ισραήλ παρουσίασε χάρτες στους οποίους θα ελέγχει το 20% της Λωρίδας μετά τον πόλεμο»