Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ο κύβος ερρίφθη... Στο εδώλιο ο καρδιολόγος για τα πλαστά Safepass

  30/11/2021 11:45
Ο κύβος ερρίφθη... Στο εδώλιο ο καρδιολόγος για τα πλαστά Safepass

Ο κύβος ερρίφθη... Στο εδώλιο ο καρδιολόγος για τα πλαστά Safepass

  30/11/2021 11:45

Καταχωρήθηκε η υπόθεση σε βάρος του 53χρονου καρδιολόγου από τη Λάρνακα, ο οποίος εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο γιατρός που εμβολίασε ασθενή με «Pfizer» ήταν τελικά... διασώστης ασθενοφόρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, «δώσαμε οδηγίες στην Αστυνομία για καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, εναντίον γιατρού που εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού».

Όπως αναφέρει ο Γενικός Εισαγγελέας, «η καταχώρηση έγινε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο για σκοπούς παραπομπής στο Κακουργιοδικείο. Η υπόθεση ορίστηκε 14/12».

Υπενθυμίζεται ότι δύο από τους ασθενείς του καρδιολόγου που έλαβαν πλαστό SafePass, κατέληξαν μετά από μάχη που έδωσαν με τον κορωνοϊό, ενώ στη συνέχεια λήφθηκαν δείγματα κι από άλλα πρόσωπα, ώστε να διαφανεί κατά πόσον είχαν εκδοθεί κι άλλα πλαστά SafePass.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι εξετάσεις έκαψαν γιατρούς για FakePass-Βρήκαν εννέα ασθενείς χωρίς αντισώματα

Από τα αποτελέσματα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής, που έλαβε η Αστυνομία,  επί των επιστημονικών εξετάσεων σε 26 ασθενείς, διαπιστώθηκε ότι επτά από αυτά τα πρόσωπα δεν είχαν αντισώματα.

Ο καρδιολόγος, είχε απασχολήσει στο παρελθόν, αφού υποστήριζε ότι ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο που ήταν τελικά συμπληρώματα διατροφής. Τότε, είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών. Μέσω ενεργειών του ΟΑΥ, οι 1400 ασθενείς του παραπέμφθηκαν σε άλλους Προσωπικούς Ιατρούς, ωστόσο δεν του έχει αφαιρεθεί η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπέκυψε και δεύτερος ασθενής του γιατρού με τα FakePass-Μίλησε πριν διασωληνωθεί

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες συνωμοσίας προς καταδολίευση, καταρτισμό πλαστού επίσημου εγγράφου, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εγγραφή με ψευδείς  παραστάσεις και ψευδείς καταχωρίσεις σε αρχεία ή άλλα έγγραφα του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας