Μαθητές έκαναν bullying σε 15χρονο, τον κλείδωσαν στο πορτμπαγκάζ-Αδιαφορία από Αρχές και σχολείο

Βασανιστήρια υπέστη 15χρονος μαθητής, εκτός σχολείου, από δύο μεγαλύτερους του μαθητές, οι οποίοι φοιτούν στην ίδια Τεχνική Σχολή.  

Η καθηγήτρια του 15χρονου, ανέφερε τα γεγονότα σε τοπικό αστυνομικό σταθμό, ο οποίος ωστόσο δεν προέβη σε οποιαδήποτε ενέργεια, ζητώντας από την καθηγήτρια να πάρει τον μαθητή για να δώσει κατάθεση.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε ο Βοηθός Αρχηγών Επιχειρήσεων, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος έδωσε οδηγίες για εξέταση της υπόθεσης, αλλά και για ενημέρωση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, οι οποίες παρακολουθούν την οικογένεια του νεαρού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 15χρονος στην καθηγήτρια του, αφού βρισκόταν σε ένα πάρκο, εκτός του σχολείου, οι δύο μεγαλύτεροι μαθητές, οι οποίοι κατανάλωσαν αλκοόλ, τον έπιασαν από τα χέρια και τα πόδια, αναγκάζοντας τον να μπει σε πορτμπαγκάζ αυτοκίνητου.

Οι δύο μαθητές, αφού έκλεισαν τον 15χρονο μέσα, άρχισαν να τρέχουν, με το θύμα να φωνάζει φοβισμένος να τον αφήσουν. Η καθηγήτρια του 15χρονου, ενημέρωσε τη Σύμβουλο του σχολείου του, η οποία μίλησε μαζί με τον 15χρονο και της επανέλαβε τα γεγονότα. Ακολούθως, αποφασίστηκε όπως γίνει καταγγελία στην Αστυνομία από την καθηγήτρια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός στον οποίο μετέβη η καθηγήτρια, είπε πως δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε, εάν δεν καταθέσει ο ίδιος ο 15χρονος. Από την πλευρά της, η Σύμβουλος του σχολείου δήλωσε πως δεν μπορεί να παρέμβει, αφού όπως είπε τα γεγονότα σημειώθηκαν εκτός σχολείου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του 15χρονου αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα, καθώς  ο πατέρας του, αφού ενημερώθηκε, φοβήθηκε και ζήτησε από την καθηγήτρια να μην κάνει οτιδήποτε, για να μην αντιδράσουν οι δύο μαθητές. Ο 15χρονος είπε επίσης στην καθηγήτρια του ότι φοβάται, καθώς οι δύο μαθητές καταναλώνουν αλκοόλ και του δημιουργούν προβλήματα συνεχώς.

Σημειώνεται ότι ο τρόπος αντιμετώπισης του όλου περιστατικού από το σχολείο αλλά και τις Αρχές, όπως αναφέρει ο «Πολίτης», που έφερε στο φως το θέμα, προκαλεί ανησυχία αφού τα φαινόμενα bullying σε σχολεία συνεχίζονται με ασταμάτητους ρυθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)