ΒΙΝΤΕΟ: Παρέλυσαν τους δρόμους, έριξαν φωτοβολίδες-Σε ρόλο… θεατή η Αστυνομία

Σε απίστευτη ταλαιπωρία υπόκεινται εκατοντάδες οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στους δρόμους λόγω της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται από το απόγευμα στη Λάρνακα.

Πρόκειται για μία διαμαρτυρία που ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιείτο στις 3 και 30 το απόγευμα στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελίας και για την οποία ήταν ενήμερη η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Εγκλωβισμένα οχήματα λόγω της διαμαρτυρίας, απίστευτη ταλαιπωρία-Ένταση με οδηγούς

Ωστόσο, σωρεία ερωτημάτων προκύπτουν γύρω από το σχέδιο δράσης της Αστυνομίας, η οποία φαίνεται να πιάστηκε απροετοίμαστη, εξού και η απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, (σ.σ όπως και σε άλλες διαμαρτυρίες στο ίδιο σημείο), οι διαμαρτυρόμενοι εισήλθαν στο δρόμο και απέκοψαν την κυκλοφορία, με την Αστυνομία εκ των υστέρων να αποκόπτει τον δρόμο και να γίνεται εκτροπή οχημάτων από την έξοδο Αβδελλερού-Αγίας Νάπας. Πράγμα το οποίο θα μπορούσε να γίνει εκ των προτέρων, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των οδηγών, κάποιοι εκ των οποίων μετέβαιναν στο νοσοκομείο και το αεροδρόμιο και έπρεπε να γίνει ειδική διευθέτηση για να περάσουν, ενώ οι άλλοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο σημείο για δύο ώρες. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών εξέφρασαν την δυσφορία τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν προπηλακισμούς από τους διαμαρτυρόμενους.

Και αφού οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονταν στο δρόμο, στη συνέχεια πορεύθηκαν προς την αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος προς την Ριζοελιά και να κλείσουν το δρόμο από Λάρνακα προς Λευκωσία. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα – πάλι – οδηγοί να εγκλωβιστούν στο σημείο. Μάλιστα, ένας εξ αυτών, μετέβαινε στο Ογκολογικό και έπρεπε να γίνει – πάλι – ειδική διευθέτηση για να μπορέσει να περάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Ένταση κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στη Ριζοελιά-Προπηλάκισαν οδηγούς

Λίγα λεπτά αργότερα, και ενώ οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονταν στον δρόμο, κάποιο εξ αυτών έριξαν φωτοβολίδες, με την Αστυνομία να μην παρεμβαίνει για να επιβάλει την τάξη ή έστω να κάνει μια παρατήρηση στους διαμαρτυρόμενους. 

Σημειώνεται πως οι απλοί αστυνομικοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, είχαν εκφράσει τον τελευταίο καιρό έντονα παράπονα, πως στέλνονται στην «σφαγή» και ενεργούν με βάση οδηγίες, ωστόσο στο τέλος, καταλήγουν να διώκονται πειθαρχικά σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, όπως στην περίπτωση με το πλοιάριο στην Πάφο. Μάλιστα, μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, αρκετοί αστυνομικοί εξέφρασαν τον προβληματισμό τους ως προς την αντιμετώπιση που θα τύχουν οι διαμαρτυρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκδήλωση διαμαρτυρίας και στην Πάφο κατά των μέτρων-«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας»

  

 

Δειτε Επισης

BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα
Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, ευρωεκλογές, συζήτησαν Καρογιάν-Κουτσούμπας
Δύο ύποπτοι για την επίθεση στο Crocus κατέθεσαν έφεση κατά της προφυλάκισής τους
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα
Η Πολωνία κατηγορεί τη Ρωσία για κατασκοπεία και προσπάθειες αποσταθεροποίησης
Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας